Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a nőkről, akik nem sminkelik magukat?

Figyelt kérdés

Szerintem egy nő adjon magára annyira, hogy sminkeli magát.

Nincs bajom azzal, aki nem sminkeli magát, csak ne csodálkozzon, hogyha nem jár vele senki.

2021. júl. 9. 16:50
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
97%
De gondolom vagy gyerek vagy még,vagy az agyontorzított instapi.csákon nőttél fel,ha az igényességet meg a szépséget a sminkkel vonod párhuzamba.
2021. júl. 9. 17:00
 2/56 anonim ***** válasza:
13%
Mivel én minden nap sminkelem magam, nekem furcsa. Szerintem egy igazi nőhöz hozzátartozik hogy ha mást nem egy minimális sminket feltegyen. Nálam a sminknélküliség kb olyan mintha mackóban mennék utcára kócos hajjal.
2021. júl. 9. 17:03
 3/56 anonim ***** válasza:
90%
Miért kéne mindenkinek állandóan sminkelnie?
2021. júl. 9. 17:15
 4/56 A kérdező kommentje:
Természetesen smink nélkül is lehet valaki szép. Csak a smink számomra azt jelenti, hogy többet foglalkozik a külsejével, igényesebb.
2021. júl. 9. 17:16
 5/56 anonim ***** válasza:
97%
Én mindennap sminkelek, és semmit nem gondolok arról, aki nem. Nekem kb annyi a különbség, hogy van, aki kiengedve hordja a haját, van, aki lófarokban, van, aki fonja... totál nem számít.
2021. júl. 9. 17:19
 6/56 A kérdező kommentje:
Ettől még nem lesz igénytelen, csupán kevésbe ad a kinézetre. Ez hátrány lehet. Vonzóbbaz, aki sminkeli magát.
2021. júl. 9. 17:20
 7/56 anonim ***** válasza:
97%
Neked. Az meg kit érdekel?
2021. júl. 9. 17:23
 8/56 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez egy elég bugyuta kérdés. Egy nő ugyanannyit ad a kinézére, attól függetlenül hogy sminkel-e vagy nem.

Én sosem sminkeltem, se ballagásra, se fotózásra, se állásinterjúra és valószínűsítem hogy több pasim volt, mint neked nőd.

A smink nem rossz, nem elítélendő, de nem ez határozza meg azt, hogy egy nő mennyit ad a külcsínre.

2021. júl. 9. 17:24
 9/56 anonim ***** válasza:
88%

Nővérem 24 éves. Soha nem sminkelte magát. Reggel amikor felkell, jéghideg vízzel megmossa az arcát, fogat mos, és kész is van. Csak megsúgom neked. Zsongnak a férfiak körülötte. Mindig van férfi az életében. Egyébként gyönyörűem tiszta, ápolt a bőre, nem pattanásos, ragyás. Barátnője aki vele egyidős, sminkeli magát, és még smink alatt is látni, hogy a bőre televan pattanásokkal. Nem a sminktől lesz valaki ápolt.

Sokszor látok olyan velem egykorú lányokat akik agyon vannak sminkelve, de ha elmegy melletted, rosszul leszel az izzadságszagától.

21/N

2021. júl. 9. 17:33
 10/56 Metionin ***** válasza:
100%
Semmi, szerintem ez mindenkinek magánügye. Nálam kedvtől függően változik a nulla sminktől a full glam sminkig hogy épp mi van a fejemen. És nem érzem magam kevésbé okésnak a nulla sminkes napokon.
2021. júl. 9. 17:37
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!