Férfiként szeretnék sminkelni, hogy szebb legyen az arcom. Ez baj? (nem vagyok meleg)
17!
Nő vagyok, az a kategória, aki után megfordulnak a férfiak és nincs olyan nap, hogy vki ne kérné el a számom. De hétvégente nyaranta itthon szoktam betonozni, tudok falat vakolni, festeni, földet művelni, vízvezetéket és csapot szerelni, bútorokat készíteni (nem ikeas "összerakom és kész", hanem rendes fából) stb. mindig én csináltam és fogom is. Szeretek focit nézni, a Chelsea a kedvencem, minden meccsüket megnézem. Ez nem von le semmit sem abból, hogy nő vagyok. Ez csak annyit tesz, hogy nem várom el a férfiaktól, csak mert van vmi a lábuk között, hogy elvégezzenek olyan munkákat, amik a szexizmus miatt nekik van tulajdonítva. 2021- et írunk, ne legyünk már ilyen korlátoltak, nincs férfi és női munka, egyébként is régebben a nők is csináltak ilyen dolgokat mikor a férfiak a háborúban voltak.
Kedves kérdező, ha sminkelni akarsz, nyugodtan. Ne érdekeljen mások véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!