Hogyhogy én smink nélkül szebb vagyok, mint sminkben?
Valószínűleg nem a bőrödhöz illő alapozót választottál. Kísérletezz melyik szín áll jól pl a szemhéjadon, valamelyik nekem se áll túl jól (mondjuk a füstös), és ugyanez a helyzet a rúzssal, sőt én emiatt azt se használok.
Rakj fel enyhe sminket, én is annyit szoktam: korrektor, szemöldökceruza, szempillaspirál, nem kell túlzásba vinni. Hasonló marad így a természeteshez.
Ezzel nem vagy egyedül.
Kevés olyan lányt láttam, aki sminkben jobban tetszett volna, mint anélkül. Konkrétan összesen eddig egyet. A többség határozottan jobban néz ki anélkül, a többieknél meg irreleváns.
Valószínűleg előnytelenül, nem jól sminkeltél.
Egy szép, finom sminkkel mindenki szebb, mint amúgy. Nyilván egy előnytelen sminkkel rontani is lehet a megjelenésen nem is kicsit.
Egy előnytelen smink sok mindentől függ nem csak attól hogy túlzásba viszed meg elütő szineket használsz.
Egy jó smink mindenkit kivétel nélkül szebbé, frisebbé, tesz.
Viszont egy elönytelen sminket ha meglátsz valakin aztán lemossa persze hogy szebbnek fogod találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!