Akiknek szintén mandulavágásù és egyben enyhén rejtett szemhéjû szemei vannak. Nektek van valami speciális mòdszeretek megfelelô tusvonal elkészítéséhez?
Figyelt kérdés
Ügyesen, szépen sminkelek, kiválò minôségû termékekkel de képtelen vagyok egy valamire valò és nem idiòtán kinézô tusvonalat(cica) készíteni magamnak. Másoknak szépen megcsinálom. Nagyon egyedi szemeim vannak, szeretem mert nagyon szép de hiába pròbálok bár ilyen teknikát nem tudok cicaszemeket varázsolni anélkül hogy egy alaktalan paca legyen az egész. Esetleg ha bárkinek lenne jò teknikája írjatok:D2021. jan. 30. 15:28
1/5 anonim válasza:
Nekem hasonló, bár nem annyira mandulágású, inkább kerek és nagy. Szerintem semmi nem segít, esetleg műszempilla vagy nagy, festett pillák. Hiába akarok cicás szemet, ha fent kihúzom úgy nézek ki mint egy pandamaci. Felül kihúzott hülyén áll. Ha lent kihúzom szemhéjam pl zölddel az nagyon jól mutat. Megy a szememhez.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Lehet feladom ès pròbálok alternatívát keresni ahogy említetted is. Van az a szemforma amin nem lehet megoldani sajnos
2021. jan. 30. 23:27
4/5 anonim válasza:
Nézz meg esetleg pár koreai sminkes videót, azokban is szoktak tusvonalat húzni
5/5 A kérdező kommentje:
kipròbáltam pár technikát youtubròl ázsia lányoktòl is. A k-pop elôadôaknak olyan szépen meg csinálják, durva. Majd kisérletezgetek még, hátha :D
2021. jan. 31. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!