Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy húzzak egyforma tusvonala...

Hogy húzzak egyforma tusvonalat? Már nagyon sokat gyakoroltam, de mégsem tudom egyformára rajzolni. Tanácsok?

Figyelt kérdés

2020. jún. 28. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:
29%

Milyen fajtát használsz?

Filccel a legkönyebb, mégis mindenki a folyékonyt használja

lehet rejtett szemhéjad van, úgy eleve nehezebb

2020. jún. 28. 23:16
 2/5 A kérdező kommentje:
filcet használok, könnyű vele szépre húzni, nem hiszem hogy azzal van a gond
2020. jún. 28. 23:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Általában szokott lenni egy könnyebb és egy nehezebb oldal, nem ugyanannyira tudod szépen kihúzni mindkét szemed. Ha neked is így van, kezdd azzal a szemeddel amelyik kevésbé megy, az ügyesebb oldalt könnyebb lesz hozzáigazítani.
2020. jún. 29. 02:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Talán a cellux segíthet. Az az egyetlen lifehack, amit próbáltam és működik. Elég ha csak az alsó ívet ragasztod szimmetrikusan, a felső az szinte úgyis csak a tusvonal vastagságán múlik.

Vagy tényleg próbáld az, hogy a nehezebb oldallal kezded

2020. jún. 29. 08:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Celux ragasztó, egyformara ragaszd oda ovatosan, és nem tudsz mellé lőni a farok részére, én mindig avval huzom a nelkul nem is tudok huzni de mindig válalhatóra sikerült a tusom ennek a paraktikának köszönhetően, nem csak tusra hanem szemhejpuderekhez is alkalmazom ha azt akarom hogy egyenes ivű vonala legyen ahogy sok sminkes is.

Ne várd hogy tökéletes legyen mert nemlesz.

2020. júl. 27. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!