Körömösök! Ti hogy gyakoroltátok a géllakkozást?
Figyelt kérdés
Margarétán? Barátnőkön?? Ha margarétára kenem a géllakkot (gyakorlás) le lehet törölni? Lényeg, hogy szereztek gyakorlatot?????? A mintákat először kézzel rajzoljátok papírra??2016. ápr. 7. 08:17
1/5 anonim válasza:
Én nem vagyok körmös, de géllakkozni még egy kisgyerek is tudna szerintem.. Én mindig magamon gyakoroltam.
2/5 anonim válasza:
Sima körömlakkal gyakorolj magadon. Ha fel tudod kenni anélkül, hogy bőrhöz érjen, akkor a géllakk is menni fog.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! 1. Válaszoló: én is azt hittem ... , de rá kellett jönnöm, hogy mégse olyan egyszerű!!!!!
2016. ápr. 8. 07:39
4/5 anonim válasza:
Én több mint egy éve magamnak csinálom a géllakkot. Első pár alkalommal elég béna lett, de aztán belejöttem. Gyakorlás kérdése az egész.
5/5 anonim válasza:
Én nem csak hiszem, tudom is. Magamtól tanultam meg, elsőre nagyon szép lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!