Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műkörmösök, vagy akik ismernek...

Műkörmösök, vagy akik ismernek szakmabelit! Ti mennyit gyakoroltatok, hogy profik legyetek?

Figyelt kérdés

Én nemrég kezdtem el ezt tanulni. Szeretem is nagyon, igazán jó akarok lenni benne, de néha kétségeim támadnak.

Egyik nap gyönyörűen lerajzolok egy bonyolultabb dolgot, szépen festek, másnap egy egyszerű minta kifog rajtam és egy normális vonal se jön össze.

Ilyenkor szoktam elgondolkodni, hogy más is ennyire béna volt az elején, vagy mégsem áll rá a kezem a dologra?

Egyébként eddig 3x készítettem építést másnak(tanfolyamon) és kétszer készítettem itthon géllakkot, illetve a saját körmeimen gyakorolok.

Ennyi tapasztalatom van.

Tudom hogy még sokat kell tanulnom ,de kíváncsi lennék arra ,hogy más kb mennyi ideig és hogyan jutott el arra a szintr, hogy szalonban dolgozik és megél ebből? Sokszor volt ,hogy nem jött össze amit akartatok, nehezetekre esett valamit elkészíteni?

Ha valaki kíváncsi az utolsó munkámra , s szeretne véleményt mondani küldök privátban képet.

Köszönöm ha válaszoltok.

2019. nov. 30. 18:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!