Hogy kezdjem a sminkelést? Baj ha nem szoktam?
Figyelt kérdés
Mindennapokra nem szoktam sminkelni. Általában az összes amit felteszek az egy szempillaspirál nagy napokra, de mindig szétcsípi a szememet amikor lemosom... Ha az ember csak rúzst tesz fel az ciki? Honnan tudom, hogy szépen rúzsozok? Mit kell csinálni ha a matt rúzs alatt kiszárad a szám? Mert az oké hogy előbb radír meg szájbalzsam, aztán a rúzs, de ha közben kiszárad akkor tegyem rá a balzsamot simán? A bőröm nem épp hibátlan, de ha alapozok meg minden az tuti nem segít rajta nem? Vagy a BB krém is hasonló? A párom összes női rokona sminkel és az osztálytársaim is, kezdem picit komplexusosnak érezni magamat, hogy én nem. Reggelente elég karikásak a szemeim de amúgy smink nélkül is szépnek mondanám magam, a párom is, csak tényleg fura érzésem van ezzel kapcsolatban.. 17L2021. febr. 13. 23:45
1/2 anonim válasza:
Úgy csináld, ahogy neked jó! Hatalmas biznisz a szépségipar, csak ennyit mondanék.
2/2 anonim válasza:
Igazából ez megosztó, van aki egész életében annyit sminkel mint eddig te, van aki pedig imádja. Én hétköznapokra alap sminket teszek fel, alkalmakkor extrább sminkeket szeretem, de azt mindig a sminkesem készíti el. A rúzsozás akkor szép, ha a szád körvonalát megtalálod, igenis látszik, ha nagyobbra rajzolod. A matt rúzsok sajnos mindig ki fogják szárítani a szádat, előtte és utána is jól hidratálni kell. Egyébként szerintem ha jól érzed magad smink nélkül is, akkor ne eröltesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!