Mivel kezdjem a sminkelést, eddig még nem csináltam?
Rendszeresen járj kozmetikushoz, akkor el fognak tűnni ezek a foltok is.
Egyébként menj el egy lány ismerősöddel egy drogériába és válasszatok a bőrtónusodnak megfelelő alapozót, amit halványan felvihetsz.
Szerintem ne sminkeld magad, az egy fiunal nagyon kiabrandito!!! Mellesleg eltomited megjobban a porusokat.
Menj inkabb szoliba, heti 1-2 alkalommal.
A helyes borapolas nagyon fontos, arclemoso, tonik, hidratalo. Ha teheted probald ki a Clinique 3 lepeses termekcsaladot, nekem gyonyuoru lett a borom tole!
23/l
Ha vékony rétegben viszel fel alapozót, az halványít a problémán, de eltömítheti a pórusokat->lehet, hogy még csúnyább lesz a bőröd.
A szolit én nem ajánlom, bár igaz, hogy a NAPsugárzás jót tesz, de az is csak mértékkel (napi pár perc), és ugye a szoli az csak mesterséges, várd meg amíg tudod napoztatni az arcodat.
Próbáld ki a csalánteával való lemosást, akár csak esténként, tesómnak (szintén fiú), ugyanilyen ragyás volt a bőre, aztán mondtam, hogy próbálja ki ezt, és neki bevált. És nem is drága. (200 FT egy adag tea, ami sokáig elég, csak ugye macerás mindig elkészíteni, de tesómnak megérte a fáradtságot)
De mivel ez inkább kamaszkori pattanásosság, csak idővel fog a bőröd újra megszépülni, addig meg tehetsz bármit, nem lesz olyan szép és sima, mint a babapopsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!