Okleveles sminkes vagyok. Ha halotti sminkekkel is szeretnék foglalkozni, mit tanácsoltok, hogy kezdjem el? Temetési vállalkozóknál vagy kórházakban?
Figyelt kérdés
Meghirdetni kicsit morbidnak tartom és mindenképp azt szeretném, hogy csak a "célközönséghez" jusson el, ne azokhoz az emberekhez, akik megbotránkoznak rajta.2012. jan. 23. 13:27
2/5 anonim válasza:
Szerintem kórházakban nem igazán foglalkoznak ilyesmivel.
Egy temetkezési vállalkozónál inkább keres az ember ilyesmit szerintem.
De amúgy ehhez nem kell valami speciális plusz végzettség is? :D Csak kérdezem.
3/5 anonim válasza:
Tudotommal nem kell hozzá semmi plusz, viszont azt tudd, hogy általában ez kettő az egyben foglalkozás, összekötik a hullamosóval.
4/5 anonim válasza:
Temetési vállalkozóknál érdeklődj. Nem egyszerű sminkesség kell ehhez. Teljesen más alapanyagokkal dolgoznak. Ráadásul egy maszkmester ügyességével kell bírnod, hogy a hullafoltokat, sebeket el tudd tüntetni. Esetenként hajpótlást is végezned kell.
5/5 anonim válasza:
Én még a halál hallatán is rosszul vagyok. Amúgy a ravatalozóknál kell érdeklődni ott szoktak felvilágosítást adni, ha már ennyire sminkelni akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!