Be tegyem a fültágítót, vagy ne? Mit tanácsoltok?
Az a helyzet, hogy szeretnék fültágítót, mert nagyon tetszik. Persze nem nagy kell, csak 2-3 mm-es, a max 4mm!
Itthon kérdeztem, hogy mit szólnának hozzá, azt mondták, hogy "beteg" vagyok, és szó sem lehet róla! :D De nekem nagyon tetszik.
Lyuk már van a fülembe, 1 éve van fülbevalóm, már csak tágítani kéne.
Szerintetek nagy veszekedés lehet belőle, ha berakom? Ti mit tanácsoltok, mit tegyek? :D
A válaszokat előre is köszönöm!
15/F (mindjárt 16 ^^)
Hát én úgy tágítottam ki,hogy anyuék nem tudtak róla,mert tudtam,hogy nemet mondanak. Így lett 16mm-es fülem,amit anyu észrevett tehát kiszedtem :DD
nagyon hiányzik,de nem ér meg annyi veszekedést :/
16/L
Biztos lenne, azonkívül könnyű átesni a ló túloldalára, mert így kezdték az ismerőseim, és már simán átlátok a fülükön. :D
Inkább ne, majd ha később is így gondolod, akkor hajrá.
20/L (piercinges, tetkós lány :D )
A 16mm az eléggé látszik már. :D
De a 3-4mm sztem nem annyira, meg amúgyis hosszú a hajam, egy ideig nem vevődne észre, csak aztán hátra akarom kötni, és ugye akkor látszódna. :-/
Am a 16mm visszahúzodott, vagy látszik, hogy ki volt tágítva? :)
Ahogy otthon mondták BETEG VAGY!!!! :D (bocsi)
De fujjjj!!!
22\l
nekem is tetszik a kicsi:D
de mégsem csináltatok.
szerintem beszélj mégegyszer anyudékkal mond hogy ha nem ttszik vissza fog huzodni.vagy hogy mondjam..ha akkor sem engedik ne csináld!
:D
Ha jobban belegondolok, lehet "beteg" vagyok...de nekem tetszik! ^^ xD Csak döntésképtelen vagyok...még gondolkodom rajta... :-/
A válaszokat köszönöm, még írhattok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!