Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Segítség! Nostril piercing...

Segítség! Nostril piercing észrevétel?

Figyelt kérdés
Szeretnék nostril piercinget, viszont nem tudom, hogy előtte érzéstelenítenek vagy sem? Mivel pár helyen olvastam, hogy érzéstelenítenek, máshol ilyen fel se volt tüntetve. Valamivel befújják ott az orrot vagy ez hogyan van? Fog fájni szúrás közben/utána? Előre is köszönöm!

2021. febr. 13. 08:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem érzéstelenítenek. Ilyen vastag porcot nem lehet lefújni lidokainnal, semmi értelme.

Nostril piercingem van, karikám. Persze, hogy fog fájni, hiszen egy elég vastag tűt szúrnak át egy elég vastag porcon. Ilyen égő, feszítő értés volt amikor átszúrta, nem hazudok, fájt. De maga az egész művekelet kb egy perc volt, ki lehetett bírni. Minimálisan vérzett csak. Inkább utána, az első pár nap lesz baromi kellemetlen. Amíg megszokja a tested, hogy ott van az ékszer. Kb nekem egy hétig volt rossz, ezután szépen lassan javult. Egyből karikám lett, amit bár nem ajánlanak elsőre, nekem semmi gondom nem volt vele, szerintem kb 2 hónap volt mire teljesen begyógyult. Én is aggódtam, hogy nagyon rossz lesz, mindig csak halogattam. De hidd el, ki lehet bírni, és hamar kész van. Fontos az igényes szalon választás, olyan szúrja, aki profi, és tudja mit csinál. Na és a megfelelő minőségű ékszer is lényeges. Utána kezeld rendesen, és akkor nem lesz gondod vele. Én Octaniseptet és mediseptet ajánlok.

2021. febr. 13. 10:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Láttam néhány helyen, hogy van szilikonos piercing. A gyógyulás után azzal ki is lehet cserélni?
2021. febr. 13. 11:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem érzéstelenítenek, kicsit fáj a szúrás, de nem vészes, inkább egy nyomást éreztem. Utána feszíteni fog, de ha jól kezeled hamar lemegy.

Én nem használnék szilikon piercinget csak ha bizonyítottan orvosi szilikon. Nekem a titánium jött be a legjobban, kb csak ezzel nem gyulladt utána, de ez egyéni.

2021. márc. 5. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!