Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hp pavilion g6 1119sh kritikák...

Hp pavilion g6 1119sh kritikák, észrevételek és kis segítségnyújtások másoknak meg a kérdezőnek is?!

Figyelt kérdés

1 éve vettem meg ezt a laptopot úgy gondoltam jó lesz játszani.

rá raktam minden drivert de a vidi kártyát azóta is próbálom rendesen fel rakni mindig ki írja a cli.implementationos hibát vagy a switch nem működik benne valamikor be se adja, kérnék 1 kis segítséget benne vagy 1-2 tippet hogy tudnám működésre bírni. Előre is köszi.

2013. febr. 14. 09:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Bnőmnek is hp pavilion g6 ot választottam. Nem tudom pontosan a típusát. A drivert honnan töltötted le hozzá? Ha nem a hivatalos hp oldalról, akkor onnan szedd le. Sajna a laptopok nagy érzékenyek hogy szinte a saját "egyedi" driver-üket kapják meg.
2013. febr. 14. 10:00
 2/5 A kérdező kommentje:
hp oldalról szedtem le, fel is raktam a drivert minden okés vele csak 1 része normálisan(váltható grafikus rendszer) am nekem fontos lenne h a nagyobbik vidi kártyát használja és ne csak a 256-ost mert ez elégé le terheli a gépet és hamar fel melegszik kisebb játékoknál jól jön de pl dead space3 far cry 3 ...stb-nél elég szépen akad fps érték eléri talán a 10et xD amikor először fel raktam mindent rá akkor ment 1 darabig minden fps értékek is jók voltak 40 körül voltak de kész behalt 1 idő után amd oldalról le szedtem 13-1-legacy_vista_win7_win8_64_dd_ccc ezt a progit talán vele menni fog a switch része is
2013. febr. 14. 10:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Bnőm laptopjába is váltható grafikus kártya van. Csak úgy tudtam átváltani a másikra hogy amikor raktam fel a drivert, akkor lehetett választani hogy melyik működjön. Így alapbl nem tudtam kiválasztani az ati driver nél. Mert nem találtam olyan lehetőséget ahol át lehet váltani. Nah de azzal is számolj hogy az aksit is jobban fogja használni.
2013. febr. 14. 10:55
 4/5 A kérdező kommentje:

értem, mondjuk az aksi nem nagyon érdekel utazásra van másik

mondjuk nekem a driver telepítésnél választást nem adott gondolom máshogy van kiépítve az egész

fel raktam azt a drivert/progit amit az előbb írtam de ugyan úgy nem adja be ami kéne nekem :)

2013. febr. 14. 11:05
 5/5 A kérdező kommentje:
sikerült megoldani köszi azért hogy segítettél :)
2013. febr. 14. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!