Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Férfiak miért nem festhetik a...

Férfiak miért nem festhetik a körmüket?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy valaki (pl. Post Malone) Amerikában festi a körmét akkor nem szólnak semmit, de ha Magyaroszágon egy FÉRFI akkor mindenki leb.zizza. És ez miért van?

Meg amúgy is miért csak nők festhetik a körmüket?

Meg ha egy férfi festi, miért lesz egyből b.zi?

2021. febr. 4. 10:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem a körömfestésre értettem a témát. Hanem a mai társadalom hozzàállásáról fejti ki az álláspontját.
2021. febr. 4. 12:24
 12/23 A kérdező kommentje:
Ja... Előbb néztem a TikTokját és pont ott volt, de nem néztem meg azt hittem, hogy a férfi körömfestésről csinált egy külön videót.
2021. febr. 4. 12:26
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Általában a saját baráti körük cseszegeti vele ha kifesti. Ez már csak ilyen. Szerinted az utcán bárkit is érdekelne, hogy egy pasinak ki van festve a körme? A kutyát se érdekelné.
2021. febr. 4. 18:16
 14/23 anonim ***** válasza:

Megkérdeztem gyakoribn hogy gáz e, és hozzácsaptam a hajfestést, és a szemfestést is.

Majdnem fifty-fifty lett a szavazás de picivel többek szerint nem gáz.

2021. febr. 4. 22:39
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

14

Itt az oldalon a kövér nő az ideál, és 35 évesen több esélyed van a kapcsolatra mint 25. Ennyit az oldalról röviden. Valóságba kimész nem ezt tapasztalod.

Kérdésre a válasz, mert a körömfestés nem férfi dolog. Ahogy magassarkú cipő sem férfias, úgy a körömfestés sem.

Az pedig, hogy most az a divat, hogy minden női dolgot a férfiak is csinálnak és hordanak nem fejlődés.

2021. febr. 5. 09:10
 16/23 A kérdező kommentje:

#15. De honnan jött, hogy a nők festhetik a körmüket és a férfiak nem?

Következőnek már lehet, hogy levegőt is csak nők tudnak majd venni...

2021. febr. 5. 09:35
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

Oké és az honnan jött, hogy a nők epilálják a lábukat a férfiak meg nem? Honnan jött, hogy a magassarkú nőies és nem férfias?

Googlezd ki, honnan tudjam. A picsagatya miért nem férfias?

2021. febr. 5. 09:37
 18/23 A kérdező kommentje:
Te miért Googlezed ki?
2021. febr. 5. 09:39
 19/23 A kérdező kommentje:
Te miért nem Googlezed ki? - Ezt akartam írni, bocs 😂
2021. febr. 5. 09:43
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha téged érdekel mi történt 1945 május 13-án akkor azt miért én googlezzem ki? Elég hülye kérdés, minden szurkálódás nélkül:)
2021. febr. 5. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!