Mi az, hogy a fiúk nem festhetik a hajukat?
Ha Neked tetszik, akkor fesd, pont lesz@rom.
Te is inkább magaddal törödj, ne itt rinyálj!
az igaz hogy jogodban áll felháborodni, de ne az itteni válaszolókon add ki a dühöd, hanem azon aki leb.uziz meg ilyesmi.. :)
Egyébként számomra is fura, hogy miért akarja valaki hajfestékkel tönkretenni a haját, ráadásul a fiúknak annyira nem is fontos, hisz nekik általában szép hajszínük van.
Bár, ez attól függ.. ha a fiúnak festett szőke haja van pl fekete szemöldökkel.. na az a gáz. Ha valami szép sötétbarna az még okés, sőt bármilyen színű lehet a haj, csak passzoljon a szemöldökhöz...
Na a lényeg annyi h nem arról van szó, hogy nem festhetik a hajukat a fiúk, hanem arról, hogy aki festi az 1: nem gondolkozik milyen kárt tesz a hajával 2: a fiúk általában melírt raknak a hajukba vagy szőkére festetik és ez barna-fekete szemöldökkel elég röhejes :)
Nem adom ki én senkin a dühömet, csak értékelhető válaszokra számítottam, de már látom, hogy nagy ostobaság volt a részemről, amilyen itt a színvonal mostanában.
Am nekem pont barna szemöldököm van nagyon világosszőke hajhoz. Eddig senki se cikizte. Viszont tervezem, hogy leborotválom a szemöldököm, akkor meg már mindegy is lesz :D
Na akkor már értem hogy miért bu.ziznak le...
Nem cikiznek a barna szemöldököd miatt az igaz, ők az összhatást nézik és ha a haj feltűnően más színű mint a szemöldök, akkor az összképről mondják h milyen bu.zis stb...
Itt ahogy látom mindenki értelmes választ adott, az már más kérdés, hogy neked mennyire esik jól..
Tudod az igazság fáj
sz..rd le,vannak akiknek az is b..zi,aki nem gyúr,meg nem verekszik,meg nem piál.
Ha tetszik,akkor fesd be.én is befestettem sötét vörösre fiatalabb koromban.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!