Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi az, hogy a fiúk nem festhet...

Mi az, hogy a fiúk nem festhetik a hajukat?

Figyelt kérdés
Itt az oldalon is olvastam már ilyen válaszokat, meg pár ismerősöm is kb leb.uzizott, mert festem a hajam O_o Nem értem, miért ne lehetne egy fiúnak festett szőke vagy akár hupikék haja, ha az tetszik neki...
2012. jan. 6. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:
44%

Ha Neked tetszik, akkor fesd, pont lesz@rom.

Te is inkább magaddal törödj, ne itt rinyálj!

2012. jan. 6. 19:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Már bocs, de szerintem jogomban áll felháborodni az ilyeneken!!
2012. jan. 6. 19:34
 3/8 anonim ***** válasza:
37%
nekünk meg jogunkban áll leugatni ;)
2012. jan. 6. 20:12
 4/8 anonim ***** válasza:
80%

az igaz hogy jogodban áll felháborodni, de ne az itteni válaszolókon add ki a dühöd, hanem azon aki leb.uziz meg ilyesmi.. :)

Egyébként számomra is fura, hogy miért akarja valaki hajfestékkel tönkretenni a haját, ráadásul a fiúknak annyira nem is fontos, hisz nekik általában szép hajszínük van.

Bár, ez attól függ.. ha a fiúnak festett szőke haja van pl fekete szemöldökkel.. na az a gáz. Ha valami szép sötétbarna az még okés, sőt bármilyen színű lehet a haj, csak passzoljon a szemöldökhöz...

Na a lényeg annyi h nem arról van szó, hogy nem festhetik a hajukat a fiúk, hanem arról, hogy aki festi az 1: nem gondolkozik milyen kárt tesz a hajával 2: a fiúk általában melírt raknak a hajukba vagy szőkére festetik és ez barna-fekete szemöldökkel elég röhejes :)

2012. jan. 6. 20:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Festhetik, ezt senki sem tiltotta meg, ebben az esetben viszont el kell viselniük ezeket a beszólásokat...
2012. jan. 7. 01:55
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem adom ki én senkin a dühömet, csak értékelhető válaszokra számítottam, de már látom, hogy nagy ostobaság volt a részemről, amilyen itt a színvonal mostanában.

Am nekem pont barna szemöldököm van nagyon világosszőke hajhoz. Eddig senki se cikizte. Viszont tervezem, hogy leborotválom a szemöldököm, akkor meg már mindegy is lesz :D

2012. jan. 7. 15:22
 7/8 anonim ***** válasza:
78%

Na akkor már értem hogy miért bu.ziznak le...

Nem cikiznek a barna szemöldököd miatt az igaz, ők az összhatást nézik és ha a haj feltűnően más színű mint a szemöldök, akkor az összképről mondják h milyen bu.zis stb...

Itt ahogy látom mindenki értelmes választ adott, az már más kérdés, hogy neked mennyire esik jól..

Tudod az igazság fáj

2012. jan. 7. 16:37
 8/8 anonim ***** válasza:

sz..rd le,vannak akiknek az is b..zi,aki nem gyúr,meg nem verekszik,meg nem piál.

Ha tetszik,akkor fesd be.én is befestettem sötét vörösre fiatalabb koromban.

30/F

2012. jan. 7. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!