Ti mit gondoltok arról hogy a tinilányok szőkére festetik a hajukat, szoláriumba járnak, és csücsörítenek minden fotón? (16/L)
Tény, hogy van, akinek jól áll a szőke, de sokaknak nem. Hogy tönkreteszik a hajukat, nem az én dolgom. Szoláriumba járnak, tegyék. Van, akinek jól áll a barnább bőr. Túlzásba viszik? Max. röhögök egy jót.
Szóval a hajfestés és a szolizás olyan dolog, amely normál keretek között egyáltalán nem zavar. Ha meg túlzásba viszi valaki, röhögök egy jót.
A csücsörítés meg olyan dolog, ami mindig idegesít és zavar, de ez van.
16/L
Szerintem a hajszin ebertol fugg !
A szoli pedig nem eeszseges de ha nekik ez kel ..en peldaul feher boru vagyok de most azert hogy telen is barna legyek nem akarok rakot kapnii .
A csucsorites pedig jo egy-egy foton , De nem folyton !
16\L
Szerintem amíg nem saját pénzből teszik, nem kéne.
Mire felnőnek nagyon megszokják hogy el vannak látva.
Tök érdekes hogy a 15 éves lányok egy része ma már olyan barátot, mármint pasit keres, aki ellátja anyagilag, dolgozik, autója van és hasonlók.
Bitch please
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!