Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 25 és 30közötti férfiak...

25 és 30közötti férfiak milyen színűre szokták festetni a hajúkat?

Figyelt kérdés
Melyik szín a divatosabb?
2011. nov. 14. 07:20
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Férfiak NEM festik a hajukat.
2011. nov. 14. 07:26
 2/8 anonim ***** válasza:
33%
Halványlila, vagy rózsaszin - igaz, hogy nem kimondottan férfias szinek, de aki festi a haját, azt nem is tartom férfi(as)nak.
2011. nov. 14. 07:42
 3/8 anonim ***** válasza:
9%
Elég gáz,ha egy férfi festi a haját!
2011. nov. 14. 07:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Soha nem festeném a hajam, még ha holnaptól ősz lenne akkor se.

30f

2011. nov. 14. 08:20
 5/8 Antimod ***** válasza:
Én samponnal festem olyanra, amilyen mindig is volt.
2011. nov. 14. 08:41
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
férfiak nem festik a hajukat, max a bu.zik meg a kisfiúk ( akik ugye bőven 25 alatt vannak)
2011. nov. 14. 09:10
 7/8 anonim ***** válasza:
F*aszság, hogy férfiak nem festik a hajukat. Ettől nem leszel b*zi. Nekem 25 éves korom óta őszül, most 35 vagyok és kb. harmada ősz. Nők/férfiak vegyesen azt mondják, hogy nagyon jól áll és hozzá ne nyúljak, mondjuk én amúgy sem tenném. A fodrászom viszont mondta, ha kell akkor be tudja festeni az eredeti színére minden további nélkül. Mivel nekem amúgy is kölyökképem van és még az ősz hajam ellenére is 5 évvel fiatalabbnak néznek, ezért nem csinálok vele semmit, mert különben mindenki körberöhögne mikor elmondanám a valós koromat. Téged viszont ha zavar, akkor festesd be, de szerintem csak az eredetire vagy az eredetihez hasonlóra. Ha nem őszül, akkor meg ne törődj vele, egy pasinak minden hajszín divatos, hagyd meg ezt a divatmániát a nőknek.
2011. nov. 14. 14:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor fesd be nyugodtan, ha már őszül. Ha meg nem, akkor férfiaknak nem kell. De ha őszül, akkor szerintem egész nyugodtan fessék a férfiak is!

27/N

2011. nov. 14. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!