Férfiak miért nem festhetik a körmüket?
Nem értem, hogy valaki (pl. Post Malone) Amerikában festi a körmét akkor nem szólnak semmit, de ha Magyaroszágon egy FÉRFI akkor mindenki leb.zizza. És ez miért van?
Meg amúgy is miért csak nők festhetik a körmüket?
Meg ha egy férfi festi, miért lesz egyből b.zi?
Miért ne festhetnék. Csak nem mindenkinek tetszik, és sajnos lesznek, akik ezt bunkó módon közölni is fogják velük.
Van akit arra emlékeztetnek, hogy kövér, mást arra, hogy túl sovány, ősz a haja, szőrös a lába... Meg kell tanulni kezelni ezeket a helyzeteket.
Én néha festem és bár tudom, hogy van aki megverne érte, és hogy sokan kinéznének emiatt, bajom még eddig nem származott belőle, és meleg sem vagyok.
Hozzáteszem rocker viszont igen, ami egy olyan szubkultúra, ahol talán jobban elnézik ezt magyarországon is.
#4 nincs olyan elvárás a férfi társadalom részéről, hogy egy nőnek nagy melle kell hogy legyen. Ez kb pont az a tévképzet, mint a férfiaknál az hogy a farok 20 centinél kezdődik.
Nemrég panaszkodott egy nagyobb mellű lány ismerősöm, hogy mostanában mindenki a vékonyabb, kismellű nőkre bukik.
Ez sem igaz. A férfi társadalom mindtkettőt közel egyenlő arányban kedveli.
Festheti. Legalább megtanulja kezelni magában a dolgot.
A "témában" ajánlom Amadea Tiktok videót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!