Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Férfiak miért nem festhetik a...

Férfiak miért nem festhetik a körmüket?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy valaki (pl. Post Malone) Amerikában festi a körmét akkor nem szólnak semmit, de ha Magyaroszágon egy FÉRFI akkor mindenki leb.zizza. És ez miért van?

Meg amúgy is miért csak nők festhetik a körmüket?

Meg ha egy férfi festi, miért lesz egyből b.zi?

2021. febr. 4. 10:10
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
78%
Azért mert a legtöbb magyar ember hülye, és nem képesek elfogadni hogy nem mindenki olyan mint ők.
2021. febr. 4. 10:21
 2/23 anonim ***** válasza:
72%
Tőlem festhetik a körmüket, engem nem érdekel. Viszont nekem nem kéne festett körmű férfi, én sem festem a körmöm nő létemre.
2021. febr. 4. 10:30
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Festhetik.
2021. febr. 4. 10:42
 4/23 anonim válasza:
95%
Ez már csak a társadalom miatt van. Ha egy férfi festi a körmét, b*zi. Ha borotválja a lábát, b*zi. A nőknél meg ha valaki nem borotválkozik, akkor meg igénytelen. És persze ott van az is, hogy ha egy nőnek nincs óriás melle meg feneke, akkor nem egy világszépe. Az ilyen társadalmi elvárások miatt mondják ezeket az emberek.
2021. febr. 4. 10:42
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne festhetnék. Csak nem mindenkinek tetszik, és sajnos lesznek, akik ezt bunkó módon közölni is fogják velük.

Van akit arra emlékeztetnek, hogy kövér, mást arra, hogy túl sovány, ősz a haja, szőrös a lába... Meg kell tanulni kezelni ezeket a helyzeteket.

2021. febr. 4. 11:16
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Én néha festem és bár tudom, hogy van aki megverne érte, és hogy sokan kinéznének emiatt, bajom még eddig nem származott belőle, és meleg sem vagyok.

Hozzáteszem rocker viszont igen, ami egy olyan szubkultúra, ahol talán jobban elnézik ezt magyarországon is.

#4 nincs olyan elvárás a férfi társadalom részéről, hogy egy nőnek nagy melle kell hogy legyen. Ez kb pont az a tévképzet, mint a férfiaknál az hogy a farok 20 centinél kezdődik.

Nemrég panaszkodott egy nagyobb mellű lány ismerősöm, hogy mostanában mindenki a vékonyabb, kismellű nőkre bukik.

Ez sem igaz. A férfi társadalom mindtkettőt közel egyenlő arányban kedveli.

2021. febr. 4. 11:19
 7/23 anonim ***** válasza:
75%
mert magyarország elmaradott
2021. febr. 4. 11:28
 8/23 anonim ***** válasza:

Festheti. Legalább megtanulja kezelni magában a dolgot.

A "témában" ajánlom Amadea Tiktok videót. :)

2021. febr. 4. 12:09
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem,hogy erre gondolsz,de én járok pedikűröshöz és miután rendbe teszi a körmöm,színtelennel mindig kilakkozza,anélkül,hogy kérném. Igaz,ez színtelen...F
2021. febr. 4. 12:15
 10/23 A kérdező kommentje:
#8. Tudsz egy linket küldeni, hogy melyik videóban beszél a körömfestésről? Vagy röviden elmondanád?
2021. febr. 4. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!