Suliba milyen sminkeket használtok?
Középsulis vagyok, tudom nem kellene sminkelni meg minden, de én szeretnék. Eddig sminkeltem magam csak egy kis baleset folytán rosszul sikerült alapozót választanom (avonos folyékony alapozó volt) és nagyon undorítóan kipattanásosodtam. Ezt bőrgyógyász kezelte, rendbe is jött az arcom. Nem is akarok feltétlen alapozni, ha az elkerülhető lesz. De viszont, nagyon szép szemeim vannak (nem egó) , őzike formájú és a két szemem színe eltérő enyhén, mivel az egyik sötét barna a másik meg barnás zöld.
Ezt szeretném kiemelni.
Szóval ti miket használtok? Mit ajánlotok?
Előre köszi a válaszokat!
Én csak szempillaspirált használok.
Szerintem neked is elég egy kis szemillaspirál és tus.
Heterókromiás a szemed ami ritka :) amugy alapozobol maybeline fit me,L'Oreal infelitible vállt be.
Púderből L'Oreal tru match
Szemhejpuder palettakbol revolutuon.
Korrektorbol catrice camoflouge
Szempilla spiralbol maybeline false lift.
Tusbol essence liquid.
Highliterbol essence, maybeline,revolution.
Bronzerbol catrice sun glow
Pirosotobol revolution vagy L'Oreal.
Ruzsbol trend it up ruzsok jok.
Szajfenybol essence shine shine.
Alverde szemceruzai és átlatszo szemoldok gel.
Maybelline Fit&me-t én is támogatom, könnyű állagú alapozó, eldolgozni is egyszerű.:)
Szempalletából a Catrice palettái is egész jók.
Pirosítóból nekem a Douglas sajátmárkasa jött be legjobban.
Leírom kb a max sminekemet:
-színezett BB krém
-szempillaspirál
-szájfény/rúzs/ajakápoló
-csillogó barnás/arany szemhélypúder
-ha nagyon-nagyon kicsinosítom magam, még jöhet egy kis szemöldökceruza
Általában csak az 1. 3 féle van rajtam vagy azok közül valamelyik, ha sminkelek. De sose vagyok úgy kivakolva, hogy bárki megjegyzést tegyen rá😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!