Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen sminkeket hasznaltok?

Milyen sminkeket hasznaltok?

Figyelt kérdés

Erdekelnenek, hogy kinek milyen sminktermekek jottek be. Miket hasznaltok? Hetkoznapi sminkre gondolok, nem party sminkre:)

Szerintetek mi az ami elengedhetetlen?

Legyszi ne olyanokat irjatok, hogy nem sminkeltek, mert felesleges stb.

2017. ápr. 15. 19:12
 1/6 anonim válasza:
100%

Alapozó (Catrice Made to Stay 24h makeup foundation)

Folyékony korrektor (Essence 16h foly. korrektora)

Pattanás elleni korrektor (CV Cadea Vera)

Szemöldök formázó gél (Essence eyebrow gel)

Szempillaspirál (Lovely ikonikus sárga tubusos szempillaspirálja)

Ha van kedvem pirosítót is fel rakok (ez ásványi alapú Yamuna márkának van)

2017. ápr. 15. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Essence get big lashes szempillaspirál, kínai szemceruza és valami olcsó korrektor aminek fogalmam sincs így hirtelen hogy mi a márkája.
2017. ápr. 15. 19:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Alapozó: rimmel londontól a lasting finish 25hr.

Korrektor: catrice camouflage cream.

Szempillaspiral: essence lash princess, catrice luxurylashes ultra black kombinaciojat szoktam hordani.

Puder: essence all about matt fixing compact powder ezzel fixalom az alapozot es a korrektort ha nagyon muszaj.

Szemceruza: essence 04-es white ettol nagyobbnak latszik a tekintetem es udenek tunik a szemem.

Szajfeny, ruzs: rival de loop young gloss and glam glitter lipgloss, essence ruzs 01 my first love arnyalata vagy egy sima babylipset szoktam felvinni.

Ez egy alap hetkoznapi sminkemet adja ki.

2017. ápr. 15. 20:44
 4/6 anonim válasza:

BB krem:Maybelline

Korrektor:Rimmel Wake me up

Puder:Rimmel Stay Matte

Pirosito,highliter: Essence Eye and Face palettabol

Szemoldok:Maybelline eyebrow filler

Szemhejalapozo:She-stylezone

Szemhejpuder:szinten az essence palettabol,nyx barna

,es nyx jumbo eyepencil

Szempillaspiral:Rimmel Wake me up

+Elotte TBS arckrem es Carmex

2017. ápr. 16. 20:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Az arcomra csak korrektort használok, a catrice camouflage cream tégelyes korrektorát. Emellett a szempilláimat (L.O.V BestDressed szempillaspirál az aktuális kedvenc) és a szemöldökeimet festem. Még mindig keresem a tökéletes szemöldök ceruzát/port/pomádét, de ami mindig fix az az essence áttetsző, vízálló szemöldökzseléje (a kicsi fehér, kék kupakkal), ami nagyon jól fixálja a szemöldökszálakat. És amúgy egy iszonyú hálás kis termék, volt hogy csak korrektor volt rajtam, meg ez a szemöldökeimen és a szempilláimon (göndörítés után nagyon szépen megtartotta a hullámot a pillákon is, mégsem lettek tiszta kemények, törékenyek), ha csak egy terméket vehetnék, ez lenne az. (A második meg a catrice korrektor.)
2017. ápr. 24. 18:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Alapozó: Catrice HD liquid coverage

Korrektor: Catrice camouflage folyékony

Púder: MAC

Kontúr: Essence valami hármas paletta

Pirosító: Essence matt touch

Highlighter: Lovely silver

Tus: Essence liquid ink

Szemöldök: Essence cerka

Szempilla: Essence Lash princess,Lovely sárga tubusos,Cliniqu valami (ezek vagy kötőszóval vannak elválasztva,természetesen nem egyszerre mindet)

Paletták: Lovely, RDL összes,Essence négyes paletták

NEM mindennap használok ennyi sminket,a márkákat és az általam használt termékeket írtam le kérésedre :)

2018. jan. 9. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!