Lányok! Ti milyen sminkeket/kozmetikumokat használtok? Kort és nemet írjatok! Esetleg az adott termékhez márkát is.
Hajjaj... lányok, és mégis kéred a nemet ? :D
Amugy, alaptárban van púder,alapozó,szemhéjfesték,szempillaspirál,arckrém.22/L
alapozó - essence
korrektor - essence
szempillaspirál - avon colortrend
ezeket szoktam gyakrabban, minden nap
néha szoktam csak:
szemceruza - lady ann
szemhéjpúder - fehér/szürke/fekete - margaret cosmetics
körömlakk - miss sporty, essence
még mire gondoltál? 18 LÁNY
Nekem ezek vannak nagyjából:
BB krém - Rival de loop
Alapozó - Max factor whipped creme
Púder - nyc
Szemhéjpúderek - többsége essence, inkább ezeket használom.
Szempillaspirál - most miss sporty, de szeretem a lovelyt és a maybellinet is
Szemhéjtus - essence zselés, kallos folyékony.
Szemceruza - essence long lasting
Szemöldökceruza - essence
Rúzs, szájfény, szájceruza - essence és nyc
Korrektor - essence
Egyszerre nem használok túl sok mindent, leggyakrabban, napi szinten korrektort, szempillaspirált, szemöldökceruzát és ajakápolót használok. Ezek mellé, ha van időm és kedvem, szoktam még néha tust, vagy szemceruzát, vagy natúr színű szemhéjpúdert használni. De erősebben csak alkalmakkor sminkelek.
19/L
Alapozó- L'oreal True Match
Korrektor- Essence
Púder- Rimmel Stay Matte
Spirál- Rimmel Scandal eyes, She XXL Vízálló
Tus- Manhattan zselés tus, Essence ecsettel viszem fel
Szemcerka -Avon, fehér (vízvonalra)
Kb ennyi, nem mindent napi szinten persze, de alapozó, púder, spirál általában, tus sokszor.
16/L
Tusfürdő, sampon, dezodor, fogkrém, kézkrém (gyógyszertári, vagy Neutrogena), korrektor, Labello, néha parfüm.
Sminket, meg egyéb marhaságokat nem használok.
24L
Az összes válaszoló a lányom lehetne, nem értem, 16, 18, 20 évesen miért kell bármit kenni valakinek az arcára? Ezeknek a kozmetikumoknak a nagy része úgy tönkreteszi a bőrt, hogy 40 éves korukra ezek a hölgyek kb. 60-nak fognak kinézni (megráncosodnak, a pórusaik is elég érdekesen fognak működni, amiket évtizedekig teletömtek alapozóval). Egy lány, ha szépek a vonásai, smink nélkül is szép, ha pedig csúnya, kenhet magára egy vödör festéket, attól nem lesz szebb. De a kérdésre válaszolva: sampon, tusfürdő, dezodor (balea a DM-ből), labello, kéz/arckrém (kamill márkájú), néha (ha színházba megyek: szempillaspirál, pici szájfény (legolcsóbb akciós Avonos vagy Oriflame).
44/hölgy
sampon - schauma
borotvahab + after shave
labello for men
tusfurdo - baba
kezkrem - dove
labkrem - avonos
testapolo - nivea
32/F
alapozó - most valami gagyi de amúgy essence
púder - essence
szemhéjtus - essence
szemhéjpúder- essence
szempillaspirál - essence
kézkrém - oriflame
tonik - clean and clear (meg ezen kívül gyógyszertári kenőcsöt is használok(skinoren))
tusfördőben és samponban már nem nézem h milyen, csak legyen jó illata :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!