Használtok 100 Ft-osban, vagy Eurós boltban kapható sminkeket?
Szemhéjpúdereket pl.(nem igazán alapozóra, szempillasprálra, púderre gondolok..)
Butterfly, Vollaré, Ingrid, Margaret(asszem).. ilyesmiket?
Milyet? És hogy váltak be, vagy nem váltak be?
Csak mert egész jó színösszeállításokat lehet levadászni eléggé kedvező áron.
Én szoktam, és alapozót is vettem már ott.
Nekem a Lora márka eléggé bejött, mint körömlakk, mint alapozó, mint púder...
Jajj, gyerekek.
Alalpozót, púdert, spirált nem szabad ilyen helyeken venni. Tele van műanyaggal, kőolaj származékokkal, minden gagyi vacakkal, amire rmegy az egészségetek.
Elhiszem, hogy olcsóbb, de ha ettól a szar alapozótól tiszta ragya és kiütés lesz a fejed, a kezelés is meglesz annyiban, mint egy normális alapozó.
Szemhéjfesték még elmegy, bár én azt sem szeretem használni. Egyedül a köröömlakkokat.
Én sem veszek komolyabb dolgokat ott, egyszer-egyszer körömlakkot, de a többit kihagyom. Én is félek tőlük.
Viszont tegnap találtam 2 vagy 3 színben nagyon jó szemhéjpúdert, és ezért kérdeztem. Mindegyik közép árnyalatú volt(se nem nagyon világos, se nem nagyon sötét), és mattok. És hát valljuk be 4-600 Ft-ért 4-5 árnyalatot kapni, ami matt... az igen ritka...
Ezért kérdezem.
Köszi az eddigi válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!