Milyen markaju sminkeket hasznaltok csajok? Hasznaltok no name termekeket is?
Próbálom a legjobbakat megvenni.Van egy-két rosszabb minőségű is.Szempillaspirálom:Lancome Hypnose:8000Ft
Alapozóm:Diorskin Forever:12000Ft
Rúzsom rengeteg van.
drogériákban veszek minden női cuccot.jobbra nem fut.rosszabbra meg nem költök feleslegesen.
alapozó nekem loreal accord parfait
púder miss sporty bronzosító
szempillaspirál sok van maybelline meg a loreal jó nekem
rúzs szájfény az is loreal, essence is van meg maybelline
Noname vagy olcsó kategóriás termék szóba sem jöhet, rémes mit művelnek a bőrömmel, kipróbáltam régen szinte mindet.
Most Sonya-t használok, 8e körül van az alapozó, púder, 3-4e körül a többi kelléke.
Szempillaspirál: Oriflame
Szájfények: Rimmel, Avon
Szemhéjpúderek: Rimmel, Oriflame
Szempillaspirálból próbáltam a Miss Sporty-t is, de az víz és pára nélkül is szétfolyt, lepotyogott.
No name termékeket szemfestésre nem merek használni, mert elég érzékeny a szemem, viszont szájfényből használok olyat is, ami újságból van és tök márkátlan :D
én szokta venni no name-t a kínaiból szájfényt és körömlakkot.
alapozó:essence,MAC
szempillaspirál:miss sporty
Maxfactor alapozó - 4e
Chanel, MAC és YSL szájény, rúzs - változó, ált. 2-3e/db
Chanel sz.spirál - 3500
Bourjois púder - 3e
Oriflame krémes szemhéjtus (van hozzá krém kis tégelyben meg ecset) - 2e
Nekem a körömlakkjaim nonameek, de eddig semmi panaszom nincs rájuk ^^
általában essence cuccokat használok, alapozóból, korrektorból, szemhéjpúderből, szemcerkából, körömlakkból az vált be a legjobban. púder Rossmann sajátmárkás, szempillaspirálból ragaszkodom a Maybelinne-hez.
rúzsból, szájfényből van egy csomó, ami újsághoz volt és szuper, de van Rimmel meg essence szájfényem, sőt, mikor a Cosmo-hoz Maxfactor cuccok voltak, beszereztem egy kétfázisú rúzst!=)
a legdrágább sminkcuccom egy Douglas-os paletta, 4 bd 3as szemhéjpúder, egy pirosító, két szájfény, ecsetekkel, 2400 Ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!