Lányok, nők, kifejtős kérdés nektek: milyen dekorkozmetikumokat, sminkeket használtok mostanában?
Azaz mik vannak most a sminkes asztalotokon/táskátokban? Márkával és pontos névvel együtt. Szeretitek őket, beváltak nektek, vagy váltani fogtok, ha elhasználjátok?
A korotokat is írjátok le, kérlek.
Essence stay all day alapozó miss sporty so matte alapozó ( lebarnult az arcom és a kettő kombinációja pont jo) rimmel scandeleyes spirál a többi 100asbolti, sok fekete-fehér-szürke szemhélypuder (3-4db h el ne fogyjon) szeretem őket
23 L
25/l vagyok. Először is van egy nagy 100 valahány részes sminkes palettám, amiben található nagyon sok szemhéjpúder, néhány szájfény és arcpír, utóbbit csak ebből használok, nincs külön. Ezt naponta használom és nagyon szeretem. Márkája szerintem nincs, Ebayről rendeltem, sajnos már nem lehet kapni pontosan ugyanilyet.
BB krém - Lioele Dollish Veil Vita, szeretem, de inkább valami erősebb fedésű alapozó kellene, úgyhogy nem veszem újra.
Púder - Rimmel Stay Matte 003-as árnyalat, annyira nem jött be, váltani fogok majd valamilyen színtelen ásványi púderre.
Szemhéjalapozó - Etude House Proof 10, még nem próbáltam ki, csak most kaptam nemrég, de sokan dicsérik.
Szemhéjpúder - A nagy palettámon kívül van még egy S-HE Quattróm, ezt nagyon szeretem, de sajnos már ezt se lehet kapni ezekben a színekben.
Szemhéjtus - Ebayről vettem kb. 250Ft-ért zseléset, azelőtt szemceruzáztam, de az nem jött be, ezért váltottam erre. Nem olyan jó, mondjuk ennyi pénzért mit várjak, majd megnézem, a Proof 10-nel együtt tartósabb-e. Ha igen, akkor elhasználom, de utána tuti váltani fogok másfélére.
Szempillaspirál - Miss Sporty Fabulous Lash, fogyóban van, és ugyanilyet már régóta nem látok sehol, szóval kénytelen leszek váltani, de nem bánom, annyira nem nőtt a szívemhez.
Rúzs - Rimmel Kate Moss 01-es árnyalat, imádom, újraveszem!
Szájfény - L'Oreal Colour Caresse Wet Shine Stain 103-as árnyalat, ezt is szeretem, de nem annyira, hogy újravegyem.
A körömlakk sminknek számít? Mert abból is van jó néhány, többnyire pár száz forintosak, mint az Essence Color&Go, Jollie France, Moyra, Astor Fash'n Studio. Alapozólakk Rimmel Nail Nurse. Ezeket mindet szeretem.
Sárga lovely, astor perfect stay szemceruza, L'oreal infallible 24 h alapozó, mMax Factor Creme Puff púder, Astor lipbutter v Essence nude rúzs.
Nekem ezek beváltak, alapozóval még lehet kísérletezni fogok, de a többi marad.
34N
Garnier Miracle skin perfector BBkrém
Maybelline Cat eyes szempillaspirál
fekete zselés szemhéjtus (márkát nem tudok, ebayről van, de nagyon jó)
matt barna szemhéjpúder (szintén nem tudok márkát, 1eurós)
fehér Esence szemceruza
Nem használom mindig mindet, de ezeket variálom.
15L
Avonos fekete szemceruza
Catrice fehér szemceruza
l'oreal superliner blackbuster tus
Essence I <3 extreme + Essence Lash princess szempillaspirál
Catrice All Matt Plus alapozó
Catrice Allround coverstick korrektor
Mindegyiket szeretem, az alapozó és a spirál nálam ár-minőség arányban abszolút a legjobb, a tus egy picit drágább, de tuti újraveszem, a ceruzák átlagosak, célnak megfelelnek. A korrektort nem hiszem, hogy újraveszem, de el fogom használni :)
Essenc say no to imperfections korrektor bőrhibákra
Miss Sporty So clear korrektor szem alatti karikákra
noname púder néha
Essence szemöldökceruza
Essence szemöldökpor
Essence I love stage szemhéjpúder alap
vagy Miss Sporty sárga tubusú szempillaspirál, vagy Essence Get big lashes a fölső pillákra és Avon Aero az alsókra
A többi változó:
néha használok Maybelline Dream terra sun bronzosítót
vagy noname pirosító
szemhéjpúder változatok:
Essence quattro 05 to die for (bronzos)
Avon szemhéjpúder: Forever Bronze
Essence mono szemhéjpúder: 01 snowflake + Essence szemhéjtus
noname arany/bronz szemhéjpúder + zöld Lady Ann szemceruza alulra
Száj változatok:
nem mindig, de ha használok ajakceruzát, akkor ezt: Miss Sporty 040: Plum tart (nem is szilva színű)
Essence 08 colour crush longlasting rúzs
Essence 53 All about cupcake rúzs
Essence 02 jewels in a bottle Effect szájfény
Ecsetek:
a nagyrésze noname
BodySoul alapozóecset (korrektorhoz)
Essence szemhéjpúder ecset
Jaj, utolsó vagyok, elfelejtette néhány dolgot.
Ezeket nem fogom újravenni: Miss Sporty korrektor, Avon Aero szempillaspirál (ezt kaptam), Miss Sporty ajakceruza, noname pirosító, Avon szemhéjpúder
Ezeket mindenképpen (bár nem hinném, hogy olyan hamar elfogynának): Essence korrektor, Essence szemhéjpúderek (mindkettőt, a bronzos és a fehér is), Essence tus, Essence longlasting rúzs akár ebben, akár más színben
A többi az olyan semleges, se nem utálom, se nem kedvenc. Ha nem veszem újra, akkor azért nem, mert helyette kísérletezek valami olyannal, amit még nem ismerek.
Amúgy a szájnál kihagytam az egyik variációt: Maybelline Baby lips Electro (rózsaszín)
Ja és 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!