14-15 éves lányok, Ti milyen sminkeket használtok?
Figyelt kérdés
Nem márkára vagyok kiváncsi hanem hogy mit kentek magatokra.2018. jan. 9. 15:00
1/11 anonim válasza:
14-15 évesen korrektort használtam a bőrhibáimra..ezt púderrel fixáltam. Cicás tusvonalat kb mindennap csináltam,ehhez filces tust használtam.Szempillaspirál és szemöldök por (ma már ceruzát,sokkal jobb!) Alapozót max akkor ha mentem valahova a többiekkel,suliba nem.
2/11 anonim válasza:
Suliban nem lehet sminkelni ezért én nem szoktam, csak alkalomra.
3/11 anonim válasza:
Puder a borhibakra de szerencsere egyalalan nem durvak ezert nem kell korrektor, szempillaspiral de csak neha. Nalunk mindenki ilyen naturalis😂😂 gimis vagyok amugy
4/11 anonim válasza:
Iskolába alapozót, enyhe púdert ( mert így nem emelkedik ki az orrom ) és néha szájfényt. Nem vagyok egy nagy sminkes, ha meg mégis kipingálom magam, akkor is csak visszafogottan, mert nagyon durva sminkhez szerintem még túl fiatal a korosztály.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2 válaszoló: és alkalomra mit használsz?
2018. jan. 9. 16:49
6/11 anonim válasza:
zöld ujjacskával köszönd meg a válaszokat :)
7/11 anonim válasza:
Korrektor, szempillaspirál, néha szájfény.
8/11 anonim válasza:
Annyi idősen én BB krémet, szempillaspirált, átlátszó szemöldökzselét használtam. Szemceruzákat, tust, alapozót, púdert, bronzosítót, szemhéjfestéket csak később kezdtem el használni, de hétköznap azért még most is visszafogottabban szoktam sminkelni.
9/11 anonim válasza:
Ennyi idosen miert van egy gyereknek sminkre szuksege?
Ha borhibad van irany a kozmetikus..
Amigy max szajfeny es spiral ami elfogadhato, semmi mas
10/11 anonim válasza:
#2 vagyok.
Alkalomra korrektort, szájfényt, szempillaspirált, néha szemhéj festéket és pirosítót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!