Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan nézhetek ki úgy, mint...

Hogyan nézhetek ki úgy, mint egy kpop idol?

Figyelt kérdés
Mit csináljak a bőrömmel? Nem akarok plasztikai műtétet, meg hogy úgy nézzen ki a szemem, csak a bőröm legyen olyan szép, meg a testem legyen olyan izmos. Mit kéne ehhez csinálnom?

2020. dec. 22. 02:02
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
90%

Az, hogy van egy-két ilyen eset az nem az átlag.

A másik pedig hogy nem járnál jól öcsémmel mert nagyon hamar lealázza az ilyen "mindentudó" okoskákat. Akik azt hiszik, hogy mindenhez értenek. Nem cáfolom az energiamegmaradás törvényét, csak annyit mondtam, hogyha nem viszel be ételt akkor nem lesz energiád. És mondom mégegyszer ehhez sem biológusnak sem fizikusnak nem kell lenni, hogy ezt tudja az ember.

Igen valóban kb 2000 kalóriara van szüksége egy átlagos embernek. De azt is hozzátettem, hogy az idolok jóval túlterheltebbek mint egy atlsgos ember. Ezért írtam ,hogy nekik többre van szükségük. De ezt is jól kiforgstod, mint mindent ami bárki ír. Mert tudom, hogy nem az első dolog amibe belekötsz a kpop témában. Mindegy, hogy ki mit válaszol, te állandóan belekötsz és tudálékoskodsz.

Az öcsémre visszatérve neki is elege van a hozzád hasonlókból. Utálja ha bárki leáll vitatkozni fizikáról úgy, hogy nem ért hozzá. Erre azt mondja, hogy vicc, hogy régen nem mertek csak ugy beleigatni s fizikába, matematikába, de mamapság pofátlanok az emberek.

Mindegy ezek nem ide tartoznak. Maradjunk már témánál, bocsi.

2020. dec. 28. 18:22
 32/38 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy a fizikában lévő energia meg ami a Biológiában van, az mennyire machel. Mármint amit a testünk hasznosít, az mennyire hasonló. btw köszi a válaszokat a kérdésre
2020. dec. 30. 23:59
 33/38 anonim ***** válasza:
16%

31 te a tipikus gyökér gyáva fajhoz tartozol...! akik jobban szeretnek okoskodni miközben baromságot írnak! te ilyen kamu világban élsz vagy mit tom én de nézzél már tűkőrbe!!! te írtál fizikai megterheléssel 300-400 kalóriát még rest is voltál legalább utána nézni hogy mennyi a minimális kalória igény egy embernek! 2000 még mindig! ez azért hatalmas különbség! csak az agyad elvisz 20%-ot ami 400 kalória! amennyit gyakorolnak legalább 2500-2600 kalória kell az idoloknak de nekik más a szervezetük is ha étel feldolgozásról van szó és a táplálékuk is más!

azt meg olyan ne akarja megmondani hogy ki alázna le miközben full baromságokat írsz...

perze hogy bele kötök mert itt vannak a nagy megmondó emberek mint te! mondtam menjünk át facre beszélgetni! 3x mondtam meg sem hallod... vajon miért nem? ":D mert a magad fajták csak a neten kemények menők és okosak... valóságban meg a kaki folyik a szátokból...

azt meg meg kockáztatom hogy az öcséd is harmadrangú fizikus... ő sem érti a fizika 80%-át de nyugi nagyon kevesek... utoljára hawkings értette a felét kb...

és nyugi manapság bele ugatnak mindenbe te is bele ugattál miközben azt írtad hogy 300-400 kalória kell fizikai terheléssel... ":D a zenébe is bele ugatnak mikor mondom a kpop idolok 90% tehetségtelen énekes és annak a 10% közönségesebb mint az x faktor mentor házban lévő versenyzők....

van 1-2 tehetséges és ennyi de a többi közel 100 másik az nem is lehetett volna "zenész"

2020. dec. 31. 00:43
 34/38 anonim ***** válasza:

Te vagy a legnagyobb megmondó ember, mint az összes hasonló kérdésnél. Te vagy az egyetlen aki beleköt mindenkinek a kommentjébe. Látszik is, hogy kinek mennire van pontozva a kommentjeXD

Amúgy meg ha akkora szakértő lennél akkor tudnád, hogy ilyen nincs, hogy átlagos kalóriabevitel. Mert függ az illető nemétől, súlyától, magasságától és korától is, amallett, hogy mennyit mozog, mert az a legnagyobb fefolyásoló tényező. Mivel egy idol sokkaltöbbet mozog, mint egy átlagos, mondjuk irodában dolgozó ember akkor, ezért sokkal több energiabevitelre van szüksége. Csakolvass utána, hogy egy óra fizikai megterhelés mennyi kalóriát éget is. És utána okoskodjál, hogy mennyi az átlagis bevitel, ami még1szer mondom, oltári nagy baromság. Csak megsúgom, hogy 150cm-es, 40 kilós nő 2000 kalóriától 1 hónapon belül elhízik, hacsak nem mozog mellé valamennyit. Egy 190cm-es 100kilós embernek nagyon kevés lesz a 2000 kalória. Ennyit az átlagos bevitelről, te okoska. Látszik, hogy valahol olvastad, hogy az agy mennyit visz el, mert már vagy harmadik kommentedben hangoztatod, anélkül, hogy bárki is kérdezte violna, csak azért, hogy okosnak tűnj. Inkább nézz utána rendesen mielőtt hülyeségeket írsz. Egyes idolok napi 6-8 órát is táncolnak. Csak egy kicsit nézz utána, hogy mennyi kalórát éget el ennyi idő alatt. Többet mint 2000-ret. Szerinted mi lesz, ha csak 2000-ret visz be? Gondolkodjál már.

[link]

kalkulator/kaloriaegetes-kalkulator.php

ajánlom neked ezt az oldalt, írogasd be szépen az adatokat és kiderül, hogy mennyi tevékenység mennyi kalóriát éget el, és azt is látni fogod, hogy mekkora különbség van nemek, súlyok, magasságok, és korok között. Ne nekem higyjél, nem kell. Itt van a konkrét oldal. Csináld csak. Ha ezek után sem hiszed el, akkor valami baj van az agyaddal esküszöm.

2020. dec. 31. 04:05
 35/38 anonim ***** válasza:
72%

Az meg a másik tény, hogy mindenki tudja, hogy nem alszanak valami sokat az idolok és sokszor elég stresszes amit csinálnak. Azt mindenki tudja, hogy a

egyik sem kedvez a hízásnak. Vagyis szerinted ennyi mozgás, ilyen kevés alvás, és ennyi stressz mellé még éheztetik is őket? Konkrétan egy hónap alatt az intenzíven kötnének ki. Gondolkodj már kicsit. Ja bocsi, nem tudsz, különben nem kötnél bele mindenbe.

2020. dec. 31. 04:09
 36/38 anonim ***** válasza:
Igen valóban elírtam, 3000-4000-ret akartam írni bocsi és nem 3-400at, de ha értelmezted volna amit írtam, akkor erre is rájöttél volna, na mindegy.
2020. dec. 31. 04:12
 37/38 anonim ***** válasza:
68%

Hogy nézz úgy ki, mint a kpop idolok?

1. Lépés: Szerezz be egy profi sminkest!

2. Lépés: Szerezz be egy profi fotóst, aki photoshoppolni tudja a képeidet!

3. Lépés: Profit!! :D

Na de most komolyan.

Nehogy elhidd már, hogy a kpop idolok úgy néznek ki az életben, mint a képeken!

Tessék, itt van Jongkook a BTS-ből smink nélkül:

[link]

Tiszta ragya a feje! Így néz ki smink meg photoshop nélkül. És nem csak ő, de egy rakás más k-pop idol is. Így akarsz te is kinézni?

Ha már most is így nézel ki: GRATULÁLOK, ÚGY NÉZEL KI, MINT EGY KPOP IDOL!!

Ha meg jobban nézel ki: GRATULÁLOK, JOBBAN NÉZEL KI, MINT EGY KPOP IDOL!!

2021. jan. 2. 18:37
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
EMBEREK itt nem az volt a kérdés hogy kinek tetszik hogy úgy akar ki nézni vagy kinek nem, hanem az volt a kérdés hogy hogyan nézhet ki úgy , nem a véleményeteket kérdezte
2021. jan. 2. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!