Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan nézhetek ki úgy, mint...

Hogyan nézhetek ki úgy, mint egy kpop idol?

Figyelt kérdés
Mit csináljak a bőrömmel? Nem akarok plasztikai műtétet, meg hogy úgy nézzen ki a szemem, csak a bőröm legyen olyan szép, meg a testem legyen olyan izmos. Mit kéne ehhez csinálnom?

2020. dec. 22. 02:02
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
76%

Teljesen el vagy tévedve. Ha kicsit odafigyelnél h mit eszel, mindjárt rájönnél h nem is olyan drága. Hidd el kevesebbet enni olcsóbb mint többet. Mondjuk az igaz, hogy egy olyan étel amiben tápanyag is van az drágább, viszont nem kell belőle olyan sok. Látszik, hogy soha megsem próbáltál kicsit egészségesebben enni. Egyébként meg nem is lehet egy kalap alá venni az összes kpop céget. Mindenhol más a szokás, meg az elvárás. Igen abban igazad vsn, hogy a legtöbbször nem ehetik azt amit akarnak. De mondjuk jobb lenne nekik junkfoodot meg édességet zabálni egész nap? Lehet hogy ők jobban örülnének neki, de akkor nem idolok lennének hanem szumósok. Lehet, hogy ez neked új, de ha el akarsz valamit érni, akkor igenis sokmindenről le kell mondanod, és nem azt csinálni egész nap amihez kedved van. Azok a gyerekek és a lottónyertesekde ők is csak ideig tehetik meg, mert egy idő után elherdálják a pénzt. Nem tudom, hogy beszéltél-e már komoly sportolóval. Itt most nem a szomszéd utcán focizó gyerekekre gondolok, hanem pl aki olimpián vesz részt. A legtöbbnek semmi gyerekkora, fiatalkora nincs, mert egésznap edzésekre jár, nem pedig játszani meg bulizni. Előírják neki, hogy mikor mit ehet, és mennyit. Sőt van egy szint (főleg egyéni sportokban) ahol igenis megmondják, hogy doppingolnod kell, mert különben esélyed nincs. Azt mondom, hogy sose hasonlíts magadhoz egy profi énekest, színészt, sportolót, mert nem ugyanaz a célja mint neked. Mivel a kpop is egy igen kemény iparág, rengeteg idollal, bandával, hasonlóan kemény harc folyik ott, mint az élsportban. Mentálisan, fizikailag túl vannak terhelve azért, hogy fent maradhassanak (de ugyanez a sportban vagy a film világban is megvan). Sok cégnek valóban nagyon durva módszerei vannak erre, de vannak kivételek.

És még1szer mondom, hogy tuti nem koplaltatják őket, mert különben nem tudnák megcsinálni amit elvárnak tőlük. Nem kell túl okosnak lenni ahhoz, hogy tudjad, hogy a semmiből nem lesz energia. De ha ezt megtudod cáfolni akkor most mehetsz is átvenni a nóbeldíjat xd

2020. dec. 27. 21:28
 22/38 anonim ***** válasza:
0%

21 kicsit el vagy tévedve nem? először is de az energia semmiből lesz mert az energia nem vész el hanem átalakul ez azt jelenti hogy energiát alkotni és elpusztítani nem lehetséges ami arra következtethető hogy energia a semmiből lett hozzáteszem nagy bum elmélet! igazából az kicsit hamis hogy nem volt semmi legalábbis fél igaz! elképzelhetetlen esemény de a lényeg már akkor is volt energia ez az energia robbant fel és jött létre a világ... egy kis emelt fizika mert rád fér ":D

a kevesebb kaja meg hát... figyi sportolonak nem lehet kevesebb kaját adni mert ugyan az energia örök de nincs átalakítva erre jön egy másik elmélet pont einsteintől... E=M*C^ ez azt jelenti hogy energia egyenlő tömeggel szor a fénysebesség négyzetével laikus nyelven ez azt jelenti hogy anyagból lehet energiát csinálni és fordítva (a nagy bum is így lett hogy energiából anyag) azaz kevesebb kaja kevesebb energia egy sportolonak meg pont hogy sok energia kell azaz kaja nos nekem volt több sprotoló osztálytársam nem focizo szomszéd... futó volt nagyon sok díjat nyert soványabb alkatú is volt de hát naponta lefutott több kilométert! annyit zabált mint az állat kellet is neki mert azt a kalóriát mind le égette!

nem mellesleg itt arról volt szó hogy ma már minden hormon kezelt ezért nehezebb is feldolgozni a szervezetünknek a bio élelmiszer meg sokkal drágább ne akard bemagyarázni hogy nem mert fel lehet menni a tescoba basszus! -_-"

a junkfood meg mi is? bab? lencse? egyéb hüvelyes? mind nagyon egészséges de annyi kalória van bennük mint a húsokban! az meg megint más hogy a hús és ezek nem junkfood... az max a meki mert sok hormon van benne! nem is eszek talán 2 havonta max másfél...

meg édesség? megint feltételezel valamit amiről nem is tudsz semmit...

hozzáteszem a cukor a zsír a szénhidrát és a fehérje mind nagyon fontos... és nem csokikról van szó hanem átlagos kajákról pl bbq és nem mekiről...

nem nekem nem új a lemondás... ":D megint feltételezel valamit...

de nem kell mindenről le mondani mert ezt csak a bolondok csinálják... itt érdekről van szó... ha meg akarok inni eg pohár kolát vagy ma enni egy hamburgert akkor enni fogok mert ha még nézik is a súlyom akkor is le dolgozzák... továbbá ott a zero kola amiben szinte alig van kalória...

az meg megint más hogyha nem úgy élhetek ahogy én akarom akkor az milyen élet is? ha mindig mindenről le kell mondani? ne téveszd össze a kötelezettségeket a lemondással és komor élettel! amit meg kell tennem azt meg teszem nem azért mert muszáj hanem mert segít a célomban...

és ha valaki tényleg fogyni akar akkor nem a kaját hanem az üdítőt kell kerülni! de így sem úgy hogy nem ihatsz egy pohár kólát... hanem legalább 70%-ba vizet kell inni

én pl fogytam durván 10 kilót mozgás nélkül... (nem voltam dagadt csak egy picit több volt a felesleg... ettől függetlenül kondiztam az állóképességem és a fizikai erőm elég jó volt)

sokszor éhesek az idolok mert kemény diéta van ugye a diéta nem azt is jelenti hogy meghatározott időben ehetnek csak... és kisebb adagot is és kevésbé laktatókat is...

és csak utolag... lehet ez köcsögség lesz tőlem de a sulikat mind úgy csináltam végig hogy év közben lófa szt sem csináltam... sajna voltam annyira okos hogy meg tanuljam a több éves tananyagokat is 1-2 hét alatt... igen szemétség... ezért nem kedvelt 1-2 tanár... ja nem is kettessel mentem át... 3-as volt a legrosszabb és az is csak matekból 2 pont híján négyes... ":/ a többi az 4-es volt...

a lényeg az igazán egészséges étel sajna nagyon nehét be szerezni minden hormon kezelt... ez van...

az idoloknak kemény diéta van alkalmanként (nem egész évben de comebacknél igen) persze utána szoknak lakomát tartani de akkor sem egészséges főleg ez a rendszertelen hízás fogyás... és nem egyszer estek össze a kimerültségtől amit a fáradtság és az éhség okozott!!

igen minden cégnél más a szokás de a comeback ugyan az... az első kép jól prezentálja... ha jól rémlik a gfriend elvileg chubby csapatnak indult ahol a koncepció az volt hogy nem a soron legyártott idolokat mutassák valamint nem lesz szexuális concepció... ehhez képest egyik sem valósult meg...

és az megint nem egészséges hogy ugy nézzünk ki mint ők mert kemény traumákkal tartják fent azt a lét állapotot! és az alultápláltság kezdetleges jelei mutatkoznak meg náluk... amúgy megnézheted a combuk milyen izmos! remek példa hogy kell oda a kaja

":D

2020. dec. 27. 22:45
 23/38 anonim ***** válasza:
90%

Olvass utána a fizikában az energiáról, melőtt hülyeségeket írsz. Vagy még nem tanultad ezekszerint vagy már nagyon régen, de képzeld el, hogy a semmiből nem lesz energia, vagyis energiabefektetés nélkül. Ha ezt cáfolod, akkor nem engem cáfolsz, hanem Einsteint és az összes többi fizikus meg matematikust, de lehet jobban tudod náluk is XD

Pontosan tudom, hogy ki vagy. Minden egyes kpop kérdésnél okozkodsz, és marha okosnak tetteted magad, de már nem egyszer besültél, mert bizonyítékokat küldtem az igazam alátámasztására. Csak azt tudod megvezetni aki tök hülye a témához. Bár én ezt büntetném, de szerencsédre nem én hozom a törvényeket.

2020. dec. 27. 23:32
 24/38 anonim ***** válasza:
0%

büntetnéd? jaj kicsit járj már utána te is hogyan is keletkezett az energia nagy okos!

az a baj hogy nem szoktam besülni van itt jó pár hülye aki okosnak képzeli magét... tudod hülyék közt nem tudsz nyerni ez aranyszabály!

amiről te beszélsz az általános osztályos fizika...

menj bele kicsit jobban és látni fogod

pl ősrobbanás... alap teória hogyan is jött létre a világ? az energia ha nem is volt semmi??? gondolkozz már ezen el!

einstein sosem mondott ilyent hogy energia befektetés (oké lehet mondott ":D) de ő igazából azt mondta amit én E=M*C^ ez tudod mit jelent? amiről beszéltem ha hülyeségnek tartod akkor bizonyítottad hogy én nem tudok nyerni bármit is csinálok...

nálad biztos jobban tudom mert itt papolsz a dolgokról de a fele instant hülyeség...

itt az energia megmaradás törvénye

[link]

remélem wiki jó lesz nem?

van benne egy érdekes mondat "de nem lehet létrehozni, vagy megsemmisíteni."

azaz nem lehet létre hozni energiát sem elpusztítani azaz az energia örök

elmagyaráztam a gondolat menetet... a nagy bumm előtt nem volt semmi csak szuper sűrű energia... honnan jött létre ha nem volt anyag? a semmiből? mert máshonnét nem tudott...

ahogy mondtam ez emelt fizika ami rád férne

2020. dec. 28. 00:27
 25/38 anonim ***** válasza:
0%
mellesleg itt teheted a fejed de valóságban fele annyira sem lennél ennyire nagyszájú... nyugi nem erősködni akarok csak tudom jól hogy a netes emberek milyenek... itt oksokodsz meg teszed a fejed hogy te büntetnél... ha gondolod folytassunk facen oké? meg látjuk mennyire is büntetnéd...
2020. dec. 28. 00:29
 26/38 anonim ***** válasza:
90%

Az öcsém végzett fizikus, ha gondolod megkérdezem tőle. De lehet még szted ő sem ért hozzá, ki tudja. Dgyébként meg te nézz utána, hogy az a tény, h vllt egyáltalàn ősrobbanás egyáltalán nem bizonyított.

Egyébként sztem ebben nincs mit vitstkozni, mert sz sztem tökre egyértelmű, jogy a bevitt táplálékból nyered az energiát te is. Gondolom nem a napfénnyel táplálkozol. Ha nincs bevitt energia akkor nem tudsz teljesíteni. Vagyis ha nem hagyják óket ennyi, akkor, hogy tudnának ennyit táncolni, énekelni, ide-oda menni fotózásra, műsorokba szerepelni stb. Tudod mennyire fárasztó ez? Ezt bevitt táplálék nélkül egy hétig nem bírnák, nemhogy évekig. És ehhez sem fizikusnak sem biológusnak nem kell lenni csak kell egy kis józan ész.

Ennyi fizikai megterhelés mellett kb 3-400 kalóriabevitelre van szükség. Ami nem kevés, de fel is dolgozódik. Rz az a mennyiség amitől egy atlsgos ember elhízna, de aki sokat mozog annak mondjuk pont tartja a súlyát. Ez ilyen egyszerű. Ha nem visz be semmit vagy csak keveset akkor nem fogja bírni.

2020. dec. 28. 00:47
 27/38 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy meg annó mikor egyetemista voltam minden tanár azt mondta, hogy a wikipédiára soha hagyatkozzunk, mert nem tudományos oldal. Mivel azt bárki szerkeszheti szted mennyire lehet tudományos???
2020. dec. 28. 00:49
 28/38 anonim ***** válasza:
0%

Igen kérdezd meg az öcséd! Amugy a facebookal mi történt? Ja az agyad kihagyta azt a részt 😂😂😅

Amugy amugy az alap kalória be vitel 2000 körül van ennyi kell a testtömeg megőrzéséhez még csekély fizikai aktivitással is!!! Csak az agyad működése le veszi azt a 200-300 kalóriát 😅😅😂 kérdezd meg erről is az öcséd az agy 20%-ot le vesz! 😂😅

Amugy a Wikipédiához senki hozza sem nyúl főleg a tudományos cuccok hoz de ha értesz amugy hozza akkor láthatod hogy jót ír... csak vedd elő az öcséd egyik fizika könyvet és nézd meg az energia megmaradást...

Amugy szívesen beszélgetnek az öcséddel mert errefele nincs fizikus... ezt már nem rossz indulatból írom 😅😂

Amugy az ősrobbanás az bizonyított... ez azert elég nagy ökörség ha azt gondolod nem bizonyított... tudod van háttérsugárzás valamint az univerzum gyorsuló tágulása és folyamatos kihulese... kérdezd meg erről is az öcsédet!

2020. dec. 28. 12:47
 29/38 anonim ***** válasza:
0%
ja igen mielőtt félre meselned az öcsédnek... egysuer sem mondtam hogy az ember elő tud semmiből állítani energiát! Ennyire ne legyél fogyatékos hogy ezt meséled be! Én az energiáról beszéltem nem pedig az emberi táplálkozásról ami biokémiai úton alakitja át az anyagot energiává! Én arról beszéltem hogy az energia megmaradás törvénye miatt az energia nem pusztulhat el és lehet meg alkotni! Továbbá az ősrobbanás elott anyag nem volt! A gondolat menet arra következtet hogy az energia a semmiből jött létre de szerintem ehhez még az öcséd is kevés 😂😂😅
2020. dec. 28. 12:51
 30/38 anonim ***** válasza:
66%
26 meg amit már mondtam! Nagyon sokan ossze esnek a színpadon! Vagy pedig a próbákon és azert nem tudnak fellépni! Nem egy eset volt amikor kamera rögzítette az esetet!
2020. dec. 28. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!