Mit javasoltok a problémámra? Hogyan szüntethetném meg ezeket a pattanásokat, mert még elég sok stressz fog érni az életben és nem nézhetek ki így...?
19 éves fiú vagyok. Szerencsére egy gyógyszeres kezelésnek köszönhetően jó ideje nem voltak pattanásaim, azonban most hogy elkezdődött a tanév, elég sok a stressz, plusz még vannak családi stresszforrások is (ezek sokkal jobban idegesítenek mint az iskolai). A családomat semmi nem érdekli. Minden áldott nap ordítoznak, nem tudok tőlük tanulni, el sem pakolnak semmit maguk után, mindig akadályoznak valamiben. (Mindig akkor kell fogat mosniuk, amikor nekem, is. Mindig akkor éhesek, amikor épp a konyhában vagyok. Bezzeg ha segíteni kell valamiben, mind a tesóm, mind a szüleim elvárják, hogy segítsek) Folyton idegeskedek mindenen, képtelenség, hogy eleget aludjak, ezért mostanában sok kis vörös pattanás kezdett el kijönni az arcomon, homlokomon és az orrom is folyton vörös, el sem tudom tüntetni őket sehogy.
Az viszont érdekes, hogy az arcom jobb fele tele van pattanással, a bal felén viszont alig egy-egy van.
Ha megpróbáltam őket kinyomni, akkor csak terjedt a vörös folt és még rosszabb lett a helyzet... :(
Legyen szíves csak az írni, akinek érdemi hozzászólása van. Előre is köszönöm minden kedves hozzászóló hozzászólását:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!