Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ezek a készitmények idővel...

Ezek a készitmények idővel segítenek majd a pattanásaimon?

Figyelt kérdés

Eddig soha nem voltak pattanásaim 2023 tavaszától kezdtek kijönni az arcomom(1-2)ami nagyon zavaró és egyre több.

Ezeket kezdtem el használni [link]

[link]

[link]

22/L

tegnap 14:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Orvosnál voltál már miatta? Csak azért kérdezem, mert nekem annak idején belső gond miatt voltak nagy göbök a fejemen, semmilyen kozmetikai termék nem mulasztotta el, kezelve lett a bajom és kitisztult az arcom. Az általad linkelt termékek, szerintem nagyon szárítják a bőrt, ezzel még problémásabb lesz idővel.
tegnap 15:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Őszintén, én max. micellás vízből vennék Garniert, meg max. egyszerű hidratálónak. Szerintem sokkal jobb márkák vannak a piacon, ha a hámlasztás (AHA, BHA) érdekel.
tegnap 22:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!