Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Keresek pedikűröst a benőtt...

Keresek pedikűröst a benőtt körmeim miatt.Nem tudom mennyire orvosi esetek ezek,nem fájnak csak eddig rosszul vágtam őket.Esetleg ha vállal manikűrt az is jó lenne.Egyébként férfi vagyok ,ha ez számít.Uránváros lenne a legjobb.Valaki?

Figyelt kérdés

tegnap 03:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha lehet jobb megcsinálni most magadnak, mint várni egy időpontra. Nekem pont emiatt kellett egyik lábujjam egy részéről eltávolítani a körömágyat. Nagyon fájt, mivel egy szikével vágta ki az orvos és össze kellett varrni, most nem is néz ki túl jól, évekkel később sem. Ha benyúlsz alá egy körömreszelővel és megreszeled hogy ne legyen éles az elég kell hogy legyen.
tegnap 06:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Áztasd fel legalább fél órát és evx fem koromreszelo vegevel vsgy koromollo egyik szaraval nyulj ala es probald atemelni a bor fole. Ezt reggel-este. 2-3 nap alatt mar le fogsz tudni menni a tövéig és onnsn 3 nap alatt begyógyul.

Amúgy meg barmelyik gyógypedikűrös elvállal

tegnap 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!