Hogyan nézhetek ki úgy, mint egy kpop idol?
Figyelt kérdés
Mit csináljak a bőrömmel? Nem akarok plasztikai műtétet, meg hogy úgy nézzen ki a szemem, csak a bőröm legyen olyan szép, meg a testem legyen olyan izmos. Mit kéne ehhez csinálnom?2020. dec. 22. 02:02
1/38 anonim válasza:
Edzeni és odafigyelni a táplálkozásra
Arcbőrödet megfelelően ápolni és tisztítani
2/38 anonim válasza:
Ez az egész Kpop koreaboo cucc toxic mint a szar, de amúgy az #1-nek igaza van.
5/38 anonim válasza:
Használj koreai arcápolási termékeket, van egy 10 lépéses arcápolási rutinjuk azt kéne mindennap meg csinálni az is fent van a neten és a diétájuk is és edzés terveik is vannak asszem 😄
6/38 anonim válasza:
Mivel nem tudjuk, hogy milyen jelenleg a testalkatod ezért nem tudjuk azt mondani, hogy edzz vagy diétázz.
7/38 anonim válasza:
6. Bocsi, lepontoztalak véletelenül, pedig igazad van! :)))
Egyébként egyszerűen figyelj az bőröd ápolására, táplálkozz egészségesen, a sok zsírtól például előjönnek a pattanásaid. Persze zsírt enni kell, csak mértékkel!
Mozogj valamit, rendszeresen tisztítsd, ápold az arcod!
Neten rengeteg tipp van fenn :)))
8/38 anonim válasza:
Az 1es kommentelő leírt mindent tömören. Azokat meg nem értem,akik azt írják, hogy ne akarj úgy kinézni. 100 szor egészségesebben táplálkoznak, mint mi magyarok vagy mondjuk az amcsik, sőt többet is mozognak. Innentől nem tudom mi a probléma.
9/38 anonim válasza:
8. Az, hogy rengeteg diétáznak és durván. Egyszer egy Twice tag jégkockákat szabadott csak egyen és már eljutott az a pontig, hogy félt, hogy meghal az alultápláltság miatt.
10/38 anonim válasza:
#9 ott a pont.Ha esetleg valaki többet foglalkozna a témával mint 2 perc, rájönne, hogy mi van a színfalak mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!