Hova tetováltassak, hogy a szüleim ne lássák? :D
igazából egy ilyen helyre tudnék, de hátha van más megoldás is :D
18/L
Kicsit nagyképű vagy bár lány vagy nem csodálom. Téged se a szád miatt szeretnek.
Sok buta és műveletlen paraszt gyerek? Értelmesebb vagy lehetséges, de egy tetoválásról nem tudsz dönteni...Majd ha nagyobb gondod lesz akkor kérdezd meg azt is gyakorikérdéseken. =) (Ha olyan értelmes vagy akkor tudod mire gondolok...)
Ha már így rákérdeztél (bár nem érdekel téged) 19/F
Kicsit nagyképű vagy bár lány vagy nem csodálom. Téged se a szád miatt szeretnek.
Sok buta és műveletlen paraszt gyerek? Értelmesebb vagy lehetséges, de egy tetoválásról nem tudsz dönteni...Majd ha nagyobb gondod lesz akkor kérdezd meg azt is gyakorikérdéseken. =) (Ha olyan értelmes vagy akkor tudod mire gondolok...)
Ha már így rákérdeztél (bár nem érdekel téged) 19/F
válasz: senki nem mondta, hogy nem tudok dönteni, te szerencsétlen. ha visszaolvasnád, akkor láthatnád, hogy van tervbe az oldalamra. a kérdésem arról szólt, hogy hova lehet olyan helyre, ahol kevésbé feltűnő. senki nem mondta, hogy nekem azzal vagy úgynevezett problémám, hogy nemtudom milyet, hova, mikor, minek stb.
az meg, hogy mi miatt szeretnek...igazából nem értem a mondatod, ki az, akit a szája miatt szeretnek? :D mindegy. szerintem hanyagoljuk a beszélgetést. ebből látszik, hogy mennyire egy kis kaksi vagy, ahelyett, hogy dugnád a csajod, idejössz és nekem válaszolgatsz :D mindegy, engem végülis szórakoztat.
szánalmas vagy.
ehhez kellett egy külön komment :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!