Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hova tetováltassak, hogy a...

Hova tetováltassak, hogy a szüleim ne lássák? :D

Figyelt kérdés

igazából egy ilyen helyre tudnék, de hátha van más megoldás is :D

18/L

2010. aug. 6. 16:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ez egy ilyen oldal törődj bele vagy ne kérdezz hülyeségeket.
2010. aug. 8. 17:39
 22/28 A kérdező kommentje:
ez egy ilyen oldal. törődj bele vagy ne válaszolj f@szságokat!
2010. aug. 8. 18:17
 23/28 anonim ***** válasza:
18 éves vagy, de agyilag nem. =)
2010. aug. 8. 23:06
 24/28 A kérdező kommentje:
igen? :D na, az jó, ha ilyeneket tudsz megállapítani így látatlanban. biztos remek emberismerő vagy :) én nemtudom te hány éves vagy-őszintén szólva nem is érdekel- de valószínűleg értelmesebb vagyok, mint te, csak nem fogom egy ilyen oldalon ezt hangoztatni a sok buta, műveletlen paraszt között :D alohaa
2010. aug. 8. 23:27
 25/28 anonim ***** válasza:
Köztetek már alakul valami....:D
2010. aug. 8. 23:56
 26/28 anonim ***** válasza:

Kicsit nagyképű vagy bár lány vagy nem csodálom. Téged se a szád miatt szeretnek.

Sok buta és műveletlen paraszt gyerek? Értelmesebb vagy lehetséges, de egy tetoválásról nem tudsz dönteni...Majd ha nagyobb gondod lesz akkor kérdezd meg azt is gyakorikérdéseken. =) (Ha olyan értelmes vagy akkor tudod mire gondolok...)

Ha már így rákérdeztél (bár nem érdekel téged) 19/F

2010. aug. 8. 23:58
 27/28 A kérdező kommentje:

Kicsit nagyképű vagy bár lány vagy nem csodálom. Téged se a szád miatt szeretnek.

Sok buta és műveletlen paraszt gyerek? Értelmesebb vagy lehetséges, de egy tetoválásról nem tudsz dönteni...Majd ha nagyobb gondod lesz akkor kérdezd meg azt is gyakorikérdéseken. =) (Ha olyan értelmes vagy akkor tudod mire gondolok...)

Ha már így rákérdeztél (bár nem érdekel téged) 19/F

válasz: senki nem mondta, hogy nem tudok dönteni, te szerencsétlen. ha visszaolvasnád, akkor láthatnád, hogy van tervbe az oldalamra. a kérdésem arról szólt, hogy hova lehet olyan helyre, ahol kevésbé feltűnő. senki nem mondta, hogy nekem azzal vagy úgynevezett problémám, hogy nemtudom milyet, hova, mikor, minek stb.

az meg, hogy mi miatt szeretnek...igazából nem értem a mondatod, ki az, akit a szája miatt szeretnek? :D mindegy. szerintem hanyagoljuk a beszélgetést. ebből látszik, hogy mennyire egy kis kaksi vagy, ahelyett, hogy dugnád a csajod, idejössz és nekem válaszolgatsz :D mindegy, engem végülis szórakoztat.

2010. aug. 9. 00:28
 28/28 A kérdező kommentje:

szánalmas vagy.

ehhez kellett egy külön komment :)

2010. aug. 9. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!