Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nem merek már sminkelni...

Nem merek már sminkelni emiatt? Ti hogy játszátok ki ezt a problémát?

Figyelt kérdés
Mindig szép tiszta a szemem. Ahogy elkezdek sminkelni itt egy csipa ott egy csipa. A smink valahogy ezt műveli.
2020. aug. 10. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Nekem könnyezett a szemem, próbáltam mindenféléket, drágát, olcsót, biot,végül abbahagytam a szemem sminkelését. Azóta minden szuper.
2020. aug. 10. 15:26
 2/4 anonim ***** válasza:
80%
Nekem is, de emiatt nem hagyom ki. Hordj tükröt, nézz bele gyakrabban, vagy egyszerűen csak néha töröld meg a szemed. Amikor kimész a mosdóba, nézd meg a szemed. Én ezt szoktam.
2020. aug. 10. 19:45
 3/4 Metionin ***** válasza:
Milyen termékeket használsz? Érdemes lenne valami hipoallergén sminket kipróbálni.
2020. aug. 10. 20:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Jó alaposan a sminkelés előtt mosd meg hiddeg vízzel a szemed, szemzugot főleg, illetve micellás vízzel tőröld át smink előtt az arcod és a szemed, probalj hipo allergen szempilla spiralt meg szemhej termekeket hátha segít illetve maradéktalanul mosd le este a sminket és így nem sok bajod lehet, szemkornyek apolot is hasznalj.
2020. aug. 26. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!