Hány évesen korai elkezdeni sminkelni? Ti hány évesen kezdtétek el?
Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 16:03
1/10 anonim válasza:
Én azt mondanám, hogy 11-12 alatt ne.
Én 14 körül kezdtem.
2/10 anonim válasza:
Legelőször 14 évesen használtam sminket, a ballagásomra. Utána sok évig csak ilyen ballagás, esküvő, hasonló alkalmakra sminkeltem. 26 évesen kezdtem el a mindennapokban használni 2 terméket.
Általános suliban szerintem még nagyon fölösleges, és hétköznapokra középsuliban is....
3/10 anonim válasza:
15 évesen kezdtem el sok terméket használni, amikor tényleg megtanultam sminkelni. De már 12 évesen használtam szempillaspirált és korrektort alkalmanként
4/10 Metionin válasza:
14 alatt szerintem korai. Én 15 évesen kezdtem alkalmakra szemceruzát. Rendes sminket csak 18 után amikor hozzájutottam megfelelő termékekhez.
5/10 anonim válasza:
Gimiben, alkalomra. Utána egyetemen jobban, aztán melóban még jobban, most meg ha nem muszáj, nem festem magam. A lényeg, hogy jó minőségű cuccaid legyenek.
6/10 anonim válasza:
14-5 évesen kezdtem, akkor is csak ritkán, ha kimozdultunk valahova, éjfélig, ugye :D
7/10 anonim válasza:
14 évesen kezdtem és azóta kb mindennap,szeretem csinálni.Ennél korábban is szerintem kísérletezés és szórakozás céljából nyugodtan lehet,csak vigyázni kell hogy ne menjen át kényszerré,mert csúnyának éreznék magukat smink nélkül.
8/10 anonim válasza:
13 de csak neha
14 evesen kezdtem el.
9/10 anonim válasza:
Szerintem egy 13-14 éves még ne alapozzon. Az ajaktermékeket, főleg a fényeseket is korainak tartom. Maximum egy kis szemceruza, szempillaspirál, egy leheletfinom szemöldök-kiegészítés porral.
10/10 anonim válasza:
Kedves 9-es nem beléd kötni akarok de mindenki olyan amilyen, és olyan a stilusa (külsőségileg) amilyet akar, persze 13 14 évesen szolidan sminkelken, de attol mert valaki gyerek az egyeniseget hagyhatjak kibontakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!