13 éves lány vagyok. Szerintetek hány éves kortól lehet elkezdeni sminkelni, a hajvasalás korai?
Hát...A szempillaspirál az nem annyira gáz meg a labello se annyira.Én csakis ezt a kettőt használom de ezeket se minden nap mert reggelente nagyon lusta vagyok...:D Szerintem ezek még szépek.
De a hajvasalásról csak annyit tudok mondani, hogy 10-15 év múlva majd rájössz, hogy tönkretetted a hajad.A hajvasalás nem korai (...) ha nem viszed túlzásba bár én csak egy héten egyszer vasalnám ki.Mondjuk nem tudom milyen állapotban van a hajad
16/L
Én 13 éves koromban...de nekem emögött komoly lelki okok álltak (utáltam magamat, és menekülni próbáltam magam elől és jól esett, hogy a tükörben nem engem látom...)
Viszont most, hogy lecsillapodott bennem az öngyűlölet, azt kell mondjam korai volt még...viszont a hajamat mindennap vasaltam...meg is látszik rajta...nagyon durván megritkult -.-"
A hajvasalás nem korai, hanem hülyeség. A hajadat meg növeszd meg mert a hosszú hullámos hajnál nincs szebb.
14-15 éves kortól meg a pici smink belefér mégis látják hogy foglalkozol magaddal de nem viszed túlzásba. Ajánlom a csillogó szemhéjtust, DM-ben lehet kapni. Borzasztó egyszerű használni mégis csinos hatást kelt. mellé szájfény szempillaspirál és kész is a csoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!