Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez normalis hogy ennyi idosen...

Ez normalis hogy ennyi idosen sminkelni akar?

Figyelt kérdés

A hugom 12 eves. Van olyan folog amiben masol mivel en vagyok a novere es en vagyok a “peldaja”.

En sminkelek es o is szeretne de nem tudom hogy 12 evesen mit hasznalhatna.

Ti ilyen korban mit hasznaltatok?

Hany evesen smikeltetek?

2020. júl. 16. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:
4%
Olyan cukik vagytok. Tesód már rég kiégett szexuálisan, de még mindig nem sminkelhet.
2020. júl. 16. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Szemceruza, szempillaspirál, korrektor
2020. júl. 16. 21:57
 3/6 A kérdező kommentje:
#1 szexualisan sem egett ki.
2020. júl. 17. 07:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor egy kis korrektort és szempillaspirált használtam.
2020. júl. 17. 07:44
 5/6 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem 12 évesen még korai, szerintem 1-2 évet várhatna. Én ilyen korban nem sminkeltem még. De ha mindenképp akar, akkor egy kis szempillaspirál, és ha esetleg szüksége van ráy akkor egy pici korrektor okés.
2020. júl. 17. 11:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Istenem.. első gratula nagyon okos lehetsz..

Kérdező szempilla spirál, szájfény, jó minöségű korrektor, és persze micellás víz amivel majd leszedi nap végén, nude halvany rozsaszin rúzs bele fér esetleg alkalmakor halvány szemhéjpuder.

2020. júl. 18. 22:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!