Géllakkozásban tudnátok segíteni pls?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Karácsonyra kaptam egy géllakk készletet (Perfect Nails-es), viszont nem vagyok benne biztos, hogy jól használom. Egy mouse lámpát használtam, viszont kb 10 perc után is ragad a géllakk. Nem folyik, és letörölni sem tudom teljesen, de ragad. Ez így normális? Vagy minden egyes anyagnak teljesen meg kellene kötnie a lámpában? A lámpa elvileg nem rossz, már egyszer visszavittem kicserélni, de ez se sokkal jobb. Ha vki esetleg ért hozzá az segítsen légyszi!! Nagyon megköszönnémtegnapelőtt 17:58
1/6 anonim válasza:
Tettél a színes géllakk tetejére fedőlakkot? Ha nem, ne csodálkozz.
2/6 anonim válasza:
Fixáló folyadék kell, vagy fixálásmentes fedőlakk.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, tettem rá fedőlakkot.
Közben megtudtam hogy nem baj ha ragad mert állítólag így fog tapadni
De köszi a segítséget
tegnapelőtt 20:41
4/6 anonim válasza:
Tapadni? Mihez akarod, hogy tapadjon? Ha kész a manikűr, nemkéne hogy tapadjon.
5/6 anonim válasza:
Le kell fixálni. A készletben nem volt fixáló folyadék?
6/6 anonim válasza:
Minden réteget egyessével kötess és a végén fixáló folyadékot feltétlen használj.
Egyébként ha beírod a youtubeon, hogy géllakk készítés otthon akkor lépésről lépésre kifogja adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!