Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hany evesen kezdtetek el...

Hany evesen kezdtetek el sminkelni? Mit hasznaltatok eloszor?

Figyelt kérdés

2020. júl. 18. 09:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Kb. 13 éves lehettem, mikor elkezdtem próbálgatni a dolgokat, a szempillaspirált, korrektort. De akkor még nagyon ritkán használtam. 14 éves korom körül lett a smink használata szinte mindennapos számomra, akkor szempillaspirált és kevés korrektort használtam.
2020. júl. 18. 10:24
 2/8 anonim ***** válasza:
13 éves koromtól szempillaspirál korrektor. 15 évesen kezdtem erősebben sminkelni mikor már alapozót, pudert, highlightert, bronzosítót, tust, ruzst is használtam. Most az alap smink ami altalaban mindig van rajtam az bb krém, kis púder, bronzosító, highlighter, szempillaspirál és tus vagy rúzs.
2020. júl. 18. 10:40
 3/8 anonim ***** válasza:
olyan 14-15 éves koromban kezdtem szempillaspirállal és korrektorral
2020. júl. 18. 14:46
 4/8 anonim ***** válasza:
13 éves koromban kezdtem el szempilla spirál, korrektor, alapozó, rúzs, de csak néha sminkeltem ki magam, 14 évesen vált mindenaposá a suliban de akkor is csak termeszetesen, 15,16 évesen is sminkeltem a suliba de 16 évesen sminkeltem merészebben és akkor se piros ruzs meg neon pink szemel mentem csak több terméket használtam.
2020. júl. 18. 22:13
 5/8 anonim ***** válasza:
13 évesen: korrektor,szempillaspirál,színezett ajakápoló
2020. júl. 19. 10:15
 6/8 anonim ***** válasza:

12 körül kezdtem szempillaspirállal-szemüveg miatt. 16 évesen folytattam korrektorral. 18 körül jött a szemhéjpúder, alapozó, tus, púder és társai, nem mindennapos(!) használatban, hanem többnyire eseményekre. Mai napig (20) a szempillaspirál és a korrektor az, amit legtöbbször viselni szoktam, de aláírom, hogy vannak napok, mikor én is, úgy igazán "kikerázom" magam.

Mindenki maga választja meg igazából, hogy mikor kezdi, bár, hogy őszinte legyek, engem irritál, ha túl korán 13-15 éves korban már full makeup-ban látom a lányokat, de ez az én személyes véleményem.

2020. júl. 22. 12:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Legelőször olyan 12-13 éves lehettem, rendszeresebben 16 évesen kezdtem el. Mondjuk napi szinten most sem festem, ellenben odafigyelek a hidratálásra, meg arcápolásra. :)
2020. júl. 22. 15:36
 8/8 anonim ***** válasza:
78%

18 évesen, először szemhéj púder, szempilla spirál. Aztán alapozót, majd nagyon kipattanásozódtam, azóta elmúlt, de már nem sminkelem magam, csak mitesszer eltávolítót használok (+inhalálás).

21

2020. aug. 17. 05:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!