Hany evesen kezdtetek el sminkelni? Mit hasznaltatok eloszor?
12 körül kezdtem szempillaspirállal-szemüveg miatt. 16 évesen folytattam korrektorral. 18 körül jött a szemhéjpúder, alapozó, tus, púder és társai, nem mindennapos(!) használatban, hanem többnyire eseményekre. Mai napig (20) a szempillaspirál és a korrektor az, amit legtöbbször viselni szoktam, de aláírom, hogy vannak napok, mikor én is, úgy igazán "kikerázom" magam.
Mindenki maga választja meg igazából, hogy mikor kezdi, bár, hogy őszinte legyek, engem irritál, ha túl korán 13-15 éves korban már full makeup-ban látom a lányokat, de ez az én személyes véleményem.
18 évesen, először szemhéj púder, szempilla spirál. Aztán alapozót, majd nagyon kipattanásozódtam, azóta elmúlt, de már nem sminkelem magam, csak mitesszer eltávolítót használok (+inhalálás).
21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!