Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Zsíros bőrre milyen szemhéjala...

Zsíros bőrre milyen szemhéjalapot vegyek? Láttam olyat, hogy a Catrice Camouflage korrektorát használták szemhéjalapként. Véleményt tudtok róla mondani esetleg? Vagy ajánlani. 16/L

Figyelt kérdés

#smink ##Catrice ##camouflage #szemhéjalap ##zsírosbőr
2019. ápr. 22. 20:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is zsíros a szemhéjam, én azt szoktam csinálni, hogy az alapozómból viszek fel, és azt fixálom púderrel vagy semleges színű szemhéjpúderrel. Nem lesznek élénkebbek a színek, de tartósabbak, és nem ülnek bele a ráncokba.
2019. ápr. 22. 20:43
 2/10 A kérdező kommentje:
A púderrel jól tudod fixálni az alapozót? Csak mert ugye elég folyós és nem tudom nem-e izzadná le a bőröm.
2019. ápr. 23. 07:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem szokott gond lenni, de próbáld ki egy olyan napon, amikor otthon vagy.
2019. ápr. 23. 08:20
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2019. ápr. 23. 09:05
 5/10 anonim ***** válasza:

RDel Young szemfesték alapját szoktam használni. 700 Ft körül szokott lenni, de gyakran van a márkára 25% kedvezmény a rossmannban, szóval olcsón hozzá lehet jutni és sokáig elég. Nagy reményt nem fűztem hozzá, de tényleg egész nap a helyén marad a szemfestékem ha ezt használom.

A Catrice korrektorát esetleg úgy próbáld meg hogy utána fixáld púderral, ha van otthon ilyened egy próbát megér.

[link]

2019. ápr. 23. 11:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is a Catrice Camouflage-t szoktam alá használni
2019. ápr. 23. 19:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Ugyan nem zsíros a bőröm, de elég izzadós vagyok, én a Catrice szemhéjalapozóját használom. Szinte áttetsző, nagyon vékonyan fel tudod kenni, és tartós, én elég erősen festem a szememet, és nagyon ritka, hogy elmászna a nap végére. A camouflage korrektort én nem érzem elég "könnyűnek" a szemhéjamra, attól függetlenül, hogy az is elég jó cucc.
2019. ápr. 23. 19:43
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm biztosan ki fogok próbálni közülük párat.

Update az első válaszolónak: sajnos alapozó és púder kombóval is beizzadt bár sokkal jobb, mint anélkül :) Bár gondolom azért a szemhéjpúder minőségétől is függ nem?

2019. ápr. 24. 14:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Én elég erősen sminkelem a szemem, próbáltam már gyengébb paletákkal is meg jobb minőségűvel is, nekem szépen a helyén maradt mindig. 1-es voltam.
2019. ápr. 24. 15:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Akkor tovább próbálkozok majd. Köszönöm mindenkinek!
2019. ápr. 25. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!