Egy 13-14 éves lány sminkelhet így a suliba? Vagyis nem szólnának érte?
Én úgy tudom jogilag nem írhatják bele a házirendbe, hogy tilos, bár ebbe nem lennék biztos. Mindenesetre nem egyházi iskolába szerintem felesleges tiltani, aki meg egyházi iskolába jár, az szerintem egyetért vele. De egyébként az ilyen házirendekbe eddig csak úgy láttam megfogalmazva, hogy a kihívó megjelenés tilos. Na nálunk az ilyenből volt az általánosban, hogy a neonnarancs műkörmös kivakolt, kirakott mellű csajszinak nem szóltak, az osztálytársamnak meg nude rózsaszín körömlakkért igen, nekem a fekete szemceruzáért nem, de a szempillaspirál miatt igen. Szóval az ilyen megfogalmazás inkább csak elmegy annak, hogy a tanár hangulata szerint annak szól be, akinek akar...
Egyébként ez nem túl feltűnő smink, szóval ha nem rontod el, akkor észre se lehet venni. Az már más kérdés, hogy ennyi idősen nagyobb eséllyel rontja el valaki, minthogy nem.
Ha engem kérdezel, szerintem ilyen arcbőrre felesleges ennyi alapot tenni, illetve egy ilyen nude sminkkel én biztos nem pepecselnék naponta. Plusz én személy szerint azt a rúzst(asszem az volt) nem tudnám elviselni magamon, mivel általában véletlenül lenyalom és rossz íze van...
Jesszus..
Tényleg 13 évesen rakta fel?
13 évesen már szempilla göndörítője (vagy mi a csudája) volt? Én 13 évesen bénán felkentem egy kis alapozót hogy eltüntessem a pattanás utáni hegeimet
És mot nem kell lepontozni, csak elmondtam a véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!