Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egy 14 éves lánynak mennyit...

Egy 14 éves lánynak mennyit kéne/lehetne sminkelnie?

Figyelt kérdés

Mármint,h mennyi smink normális. És nem kérek olyan válaszokat h semennyi,meg minek.

Csak normális válaszokat kérek,köszi.

2018. febr. 7. 12:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Szempillaspirál, rózsaszínes vagy kicsit pirosas szájfény és natúr színű szemhéjpúder.
2018. febr. 7. 13:16
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Szempillaspirál, ami szép, hangsúlyos pillákat csinál, kiemeli a tekintetet. Ha kell, akkor BB krém, korrektor, ami elfedi a bőrhibákat és szép, egységes arcbőrt csinál. Valamint, ha kell, akkor szemöldökfesték (ceruza/por/zselé), amivel picit lehet formázni a szemöldököt, feltölteni, ha hézagos stb. Így szerintem természetes az összhatás, de azért mégis sokat dob. A többi pl. szemfesték, szemceruza, tud, rúzs, szájfény stb., már csak plusz, amire nem feltétlenül van szükség, de igény szerint lehet használni. Alkalomtól, személyiségtől, adottságoktól stb. is függ. Szerintem amíg természetes, szolid és szép, addig pl. szemceruzát, szájfényt is lehet használni suliba is, de pl. egy erős, hangsúlyos fekete tusvonal vagy vörös rúzs már sok lenne.
2018. febr. 7. 13:42
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

#2 es ugyse tudok szemhéjtust húzni,vagyis tudok de negyed óra mire meghuzom,szoval nem hasznalokxd

2018. febr. 7. 14:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én semmit nem használok!

Nekem jó így!

2018. febr. 7. 20:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semennyit. De ha már akkora lenne a lányom akkor elnézném neki, hogy mondjuk kihúzza a szemét. Persze mérgezőanyag mentes szerszámokkal.
2018. febr. 8. 09:38
 6/11 anonim válasza:
100%
Ez a te dolgod, nekem volt olyan osztálytársam, aki még akkor nem sminkelte magát, de volt olyan is, aki igen. Én nem ajánlom vagy ha még is úgy döntesz akkor mértékkel.
2018. febr. 9. 18:07
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Gratula biztos jó lány lesz belőled pár év mulva ha már 14 évesen ilyenek vagytok.. Majd kinövöd, vagy ilyen maradsz..
2019. jan. 16. 00:25
 8/11 anonim válasza:
Utolsó. Pont az kèrdezi mi az ami nem sok. Nincs ezzel baj. Ennyi idősen a lányok agyon csesztetik egymást a másik kinézete miatt. Ha zavarja, hogy az arca nem makulátlan az ilyenkor jelentkező hormonproblémák miatt miért ne fedhetné el? Vagy felken egy szájfényt, vagy kijavítja a szemöldökét. Én is ennyit sminkelek. 28 éves vagyok, ezeket használtam 15 évesen is. Ennyi smink fel sem tűnik senkinek.
2020. szept. 21. 16:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát én is 14 voltam mikor elkezdtem sminkelni és mivel nálunk nem engedték a suliban, én pedig lázadó típus voltam jó erős rúzzsal és élénken sminkelt szemhéjjakkal jártam suliba. Vagy tűzpiros rúzzsal és fekete szemekkel.

Most 21 vagyok és minél jobban törekszem a nude smink összhatásra. Ebben is érzem jól magam. Szóval egyáltalán nem törvényszerű, hogy valakit a tinikori smink szokásai határozzák majd meg felnőtt korában 😉

2020. okt. 30. 00:16
 10/11 anonim válasza:

nyilván amennyit és amilyet szeretne 🥺

most elsőre egyébként én arcpírt, szemhéjtust, szájfényt, korrektort (if needed) és esetleg nude vagy rózsaszínes szemhéjpúdert mondanék, de a sminkelés abszolút egyénfüggő, szóval ha valaki 14 évesen goth, akkor valószínűleg az erősebb, fekete sminkeket fogja előnyben részesíteni és ezzel sincs semmi baj <3

2021. jan. 28. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!