Egy 14 éves lánynak mennyit kéne/lehetne sminkelnie?
Mármint,h mennyi smink normális. És nem kérek olyan válaszokat h semennyi,meg minek.
Csak normális válaszokat kérek,köszi.
Köszi az eddigi válaszokat!
#2 es ugyse tudok szemhéjtust húzni,vagyis tudok de negyed óra mire meghuzom,szoval nem hasznalokxd
Én semmit nem használok!
Nekem jó így!
Hát én is 14 voltam mikor elkezdtem sminkelni és mivel nálunk nem engedték a suliban, én pedig lázadó típus voltam jó erős rúzzsal és élénken sminkelt szemhéjjakkal jártam suliba. Vagy tűzpiros rúzzsal és fekete szemekkel.
Most 21 vagyok és minél jobban törekszem a nude smink összhatásra. Ebben is érzem jól magam. Szóval egyáltalán nem törvényszerű, hogy valakit a tinikori smink szokásai határozzák majd meg felnőtt korában 😉
nyilván amennyit és amilyet szeretne 🥺
most elsőre egyébként én arcpírt, szemhéjtust, szájfényt, korrektort (if needed) és esetleg nude vagy rózsaszínes szemhéjpúdert mondanék, de a sminkelés abszolút egyénfüggő, szóval ha valaki 14 évesen goth, akkor valószínűleg az erősebb, fekete sminkeket fogja előnyben részesíteni és ezzel sincs semmi baj <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!