Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egy 14 éves lánynak mennyit...

Egy 14 éves lánynak mennyit kéne/lehetne sminkelnie?

Figyelt kérdés

Mármint,h mennyi smink normális. És nem kérek olyan válaszokat h semennyi,meg minek.

Csak normális válaszokat kérek,köszi.

2018. febr. 7. 12:56
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szia!

Én azt javasolnám, hogy csak olyan mértékben sminkeld magad, amíg nem feltűnő, azaz természetesen hat. Szemhéjat és arcot (alapozó, púder) ilyen idős korban biztos nem terhelnék felesleges kozmetikumokkal, ezek igen hamar el tudják öregíteni a bőrt, bár tudom, hogy 14 évesen még baromira nem ez jár az eszedben! 😃 Viszont, ha megteheted, akkor már most használj natúr kozmetikumot, majd 30 év múlva hálás lesz a bőröd érte (Te meg boldog). 😉

Én a sima szempillaspirál és szájfény kombót alkalmaznám, persze egy jó kis bio arckrém még segíti a sugárzást, főleg, ha fizikai fényvisszaverő is van benne!

2023. ápr. 28. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!