Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A tiniknél (15-16 év körüliekn...

A tiniknél (15-16 év körülieknél) mi az ami a fiuknak tetszik? Egy 15 éves lánynak kell sminkelnie magát?

Figyelt kérdés

nem alapozóra vagy korrektorra gondolok, hanem rúzsra, szemhéjpúderre, szempillaspirálra, szemceruzára.

és esetleg ha egy lánynak be van festve a haja, akkor az mennyire tesz jót vagy nem tesz jót a "róla kialakult képnek"? Én nem sminkelem magam, de már többen szóltak, hogy miért nem. a fiuknak számít hogy nem festem magam? most nem tudom, hogy mit tegyek. :/ 15/L

2013. nov. 3. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
küldj képet
2013. nov. 3. 14:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Én 15 évesen és most is éppen azt gondolom: A legszebb a természetes szépség.
2013. nov. 3. 14:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Engem 15 évesen egyáltalán nem izgattak a tini csajok, inkább a 25-35 kozottiekért voltam oda.
2013. nov. 3. 14:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem ma sem izgatnak.
2013. nov. 3. 14:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolsó,a lányok?:D Szerintem (még ebben a korban)se nagyon vannak oda a normális fiúk a mű plázacicákért.Hangsúlyozom:a NORMÁLIS fiúk.És ne nagyon sminkeld magad 15 évesen,tiszta ránc leszel,meg egy 15 éves sokkal szebb egy enyhe(spirál,meg mondjuk barna szemceruza)sminkkel,mint,hogy úgy ki van festve,hogy smink nélkül fel se ismered.....:DD
2013. nov. 3. 14:38
 6/8 HotChoc ***** válasza:
Nem. Olyan nincs, hogy festenie "kell" magát. Én idősebb vagyok, de nem sminkelek, soha, és már többen megjegyezték, hogy mennyire csodálnak azért, hogy el tudom magam fogadni, és nem vakolom ki magam minden nap 6 réteg alapozóval-spirállal-rúzzsal-szemceruzával. Többek közt ez nyűgözte le annyira a barátomat is, azt mondta, ezt nagyon szereti bennem ;) A festett haj pedig ízléses, nem rikító színű kivitelezésben szerintem elfogadható, nekem is van néhány világosabb szőke melírcsík a hajamban, de abszolút nem feltűnő. Ha valaki azzal jön, hogy miért nem fested magad, ne foglalkozz vele, ha te így jól érzed magad! :)
2013. nov. 3. 15:18
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2013. nov. 3. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem az alapozón meg a korrektoron kívül a srácoknak az tetszik, hogyha szép hosszúak a szempilláid (és persze nem hatnak műnek, szóval szempillaspirál, nem pedig műszempilla. Esetleg ki tudod hangsúlyozni azzal a szemed, hogy a felső szemhéjadra halványan szemfestéket teszel (én feketét szoktam, de mivel halványan kenem, és vékonyan, ezért inkább szürke, sokan mondják, hogy jól áll.

Ennyi szerintem egyáltalán nem árt, sőt, kiemeli a tekinteted, ami nagyon vonzó tud lenni.

2013. nov. 4. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!