Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Engednétek a 14 éves lányotokn...

Engednétek a 14 éves lányotoknak az ilyen mennyiségű sminket?

Figyelt kérdés
14 éves lányom hozzámfordult azzal, hogy szeretne sminkelni. Nem kell nagy dolgokra gondolni. BB krémet, korrektort (ehhez nyílván púdert) akar használni. Ti megengednétek?

2020. máj. 5. 12:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nincs vele semmi gond :)
2020. máj. 5. 12:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megengedném. Ez nem sok, természetes, hogy ilyen korban már elkezdik érdekelni ezek a dolgok.
2020. máj. 5. 12:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj ennyi idosen. Kis korrektor, szempillaspiral siman belefer. Az a lenyeg hogy ne nezzen ki termeszetellenesen :D
2020. máj. 5. 12:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ez gyakorlatilag semmi. Manapsag majdnem minden lany sminkel, ennel sokkal tobbet is nehanyan. 8 eve en is ennyit sminkeltem, mint amennyit a lanyod szeretne:)
2020. máj. 5. 12:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ez egyáltalán nem sok.
2020. máj. 5. 13:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ennyit igen, hiszen ettől csak a bőre lesz egységesebb, ebben semmi kihívó nincs.
2020. máj. 5. 13:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
14 evesen en szempillaspiralt hasznaltam csak es a szemoldokomet festettem. szerintem ez is belefer, amig termeszetes hatast ad.
2020. máj. 5. 13:17
 8/11 anonim ***** válasza:
41%

Én 13 évesen is ennyit csináltam+ szemöldök. Aztán 14 évesen már ehhez szemhéjpúder, rendes alapozó, bronzosító, pirosító, highlighter, rúzs. Nekem egyből megengedték mert egyáltalán nem volt túl erős ez sem. Igen, hamarosan pedig hivatalosan is sminkes leszek :D

Úgyhogy most így mondom, hogy a BB krém alig fed valamit, csak egységesebbé teszi a bőrt. Korrektor szintén nem látszik ha jót választotok. Egyébként ennyitől senki meg nem mondaná hogy ki van sminkelve.

Drogériás szinten, és én is ezt használtam 14 évesen: én a Bourjois Healthy Mix BB krémet és hozzáillő púdert mondanám a legjobbnak, plusz egy Maybelline Fit Me korrektort, az nagyon természetesen hat. Vagy esetleg szintén a Bourjois Healthy Mix korrektort. De nézzetek szét krémmánian.

2020. máj. 5. 13:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze. 14 évesen ez simán belefér.
2020. máj. 5. 16:27
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Már megrendeltük közösen, csupán kíváncsi voltam arra, hogy kinek mi a véleménye :) (Ezt igaz nem kérte, de rendeltem egy neki tetsző rúzst is, de azt szigorúan csak fellépésre, mert táncol)

2020. máj. 5. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!