Engednétek a 14 éves lányotoknak az ilyen mennyiségű sminket?
Én 13 évesen is ennyit csináltam+ szemöldök. Aztán 14 évesen már ehhez szemhéjpúder, rendes alapozó, bronzosító, pirosító, highlighter, rúzs. Nekem egyből megengedték mert egyáltalán nem volt túl erős ez sem. Igen, hamarosan pedig hivatalosan is sminkes leszek :D
Úgyhogy most így mondom, hogy a BB krém alig fed valamit, csak egységesebbé teszi a bőrt. Korrektor szintén nem látszik ha jót választotok. Egyébként ennyitől senki meg nem mondaná hogy ki van sminkelve.
Drogériás szinten, és én is ezt használtam 14 évesen: én a Bourjois Healthy Mix BB krémet és hozzáillő púdert mondanám a legjobbnak, plusz egy Maybelline Fit Me korrektort, az nagyon természetesen hat. Vagy esetleg szintén a Bourjois Healthy Mix korrektort. De nézzetek szét krémmánian.
Köszönöm a válaszokat! :)
Már megrendeltük közösen, csupán kíváncsi voltam arra, hogy kinek mi a véleménye :) (Ezt igaz nem kérte, de rendeltem egy neki tetsző rúzst is, de azt szigorúan csak fellépésre, mert táncol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!