Ti megengednétek 16 éves lányotoknak, hogy ilyen jellegű "fülpiercinget" (gyakorlatilag fülbevalót) szúrasson?
Ezt konkrétan nem. Legalább valami szépet nézzen.
Meg engedném, csak tényleg valami szépet nézzen. Volt osztálytársamnak volt hasonló, neki ha jól emlékszem 7 lyuk volt már a fülébe. Mindegyik egy nagyon ízléses darab megjelenésre pedig szolíd volt, kicsit furcsáltam is, mert ugye ez egy kicsit vad dolog pláne meg 7 soknak is tűnik, de még is jól állt neki és szép is volt. Vannak ennél durvább dolgok is, ha egy ilyet szeretne csinálja.
Nekem volt ennyi idős koromban.
Semmi extra nincs vele. És nem hinném hogy olyan polgárpukkasztó lenne. Ha megunja , kiveszi a fülbevalót és ennyi, összeforr.
Én azzal az indokkal csinàltattam hogy nem maradandó mint a tetoválás. :)
Persze.
Az arcon lévő piercingekkel is csak azért kérném hogy várjon, mert nem tudni még hova veti az élet. 18 évesen ha már tudja hogy kreatív szakmája lesz vagy olyan helyen fog élni ahol nem néznek csúnyán egy piercing-helyre az arcán, akkor addig lyuggathatja magát felőlem amíg akarja.
Fülben viszont ma már mindenhol elfogadott hogy több fülbevaló vagy azok helye legyen, így ez ellen semmi kifogásom nem lenne.
Az hogy nekem konkrétan ez vagy az az elhelyezés nem annyira tetszik tökmindegy, nem belém akarja szúrni.
nekem megengedték a piercingeket (meg a tetoválásokat is ), ha megunná ki is tudja venni
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!