Ti mikor engednétek a lányotoknak, hogy mégegy fülbevalót lövessen magának? (Már van egy)
Kisbaba korom óta van fülbevalóm.
3. Fülbevalóm kb 12 eves koromban lett
a fülcimpájába második-harmadik lyukat mondjuk 12-től, egyéb fülpiercingeket (porcba szúrtakat) mondjuk 14-15. Utóbbit azért később mert amennyire tudom lassabban gyógyul, jobban fáj, és jobban kell gondoskodni róla.
Amúgy a fül összevissza lyuggatása az amit egyáltalán nem tiltanék, tipikusan az a hely, ahonnan lazán ki lehet venni ha később a munkahelyén gond, és vagy beforr, vagy úgyse nézegeti senki a fülét közelről. Ellentétben például az orrán-száján-arcában lévő lyukakkal és a látható tetoválásokkal, amiket pont ezért nem engednék ennyire korán.
Bármikor. Nekem 3-3 van a jobb és a bal fülemben.
Régen divat volt, hogy a kisbabáknak már raktak a fülükbe.
Én viszont csak 14 éves koromban döntöttem el, hogy lövetek magamnak fülbevalót. Eleinte 2 volt csak, aztán később megszaporítottam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!