Egy 13-14 éves lány sminkelhet így a suliba? Vagyis nem szólnának érte?
Ez iskola függő. Valahol szólnak valahol nem. Mikor én jártam általánosba ennél durvábban sminkeltek és nem szóltak érte.
Ez a smink egyébként elég alap, alig észre vehető smink.
A tanár valóban nem tehet semmit, elmondhatja maximum a véleményét, de semmilyen szankciót nem vezethet be emiatt.
Más kérdés, hogy szülőként például nem tetszene, ha a lányom így akarna menni, normális bőre van, felesleges ez a sok smink, és személy szerint én az ennyire kifestett szemöldököt se tartom szépnek.
Ezen a lányon egy no makeup makeup van, vagyis csak alapozo,korrektor,puder,szempilla spiral,szemoldokceruza vagy por,szajfeny,vagy ajakapolo ha jol lattam, ezek teljesen jok,nem szolhatnek ilyen jelegu sminkért,mert az diszkriminációnak hivják ha valakinek a stilusa miatt meg akarják alázni,én tust is huztam és leszartam mit szolnak a tanárok, hozzá teszem nem is szoltak.
Vékony kis tus a szemformadnak megfelelően teljesen kulturált ha azt is ki akarod probálni,vagy ha nem max egy natur szemhejpuder ne izgulj.
Igen ez igaz hogy be kell tartani a szabályokat,nyilván mindenhol szubjektívak azaz mások,de sztem egy kis smink igazán bele fér egy 13-14 éves kamasz lánynak, és ha neki ilyen a stilusa akkor nem alázhatják meg hogy jaj te meg mit csinálsz az arcodal mert azzal meg alázzák.
Vagyis neki kellemetlen lenne,mint bárkinek akinek beszolnak negativat a külsejére,én pl 7-osztályban vékony tust is huztam magamnak mégse szoltak a tanárok,8-osztalyba is sminkeltem magam. És gimibe is fogom,ez az én stilusomhoz tartozik,és senki kedvéért nem változom meg,csak kiemelem kulturáltan azt az arcomon amit ki akarok és elfedem a börómön az aprobb hibakat,pl ha nem alszok egy jol fedo korrektor sokat dob hogy frisebb kellemesebb megjelenésem legyen és ha valaki a börében jol érzi magát az meglátszik,és ha ehez kevés kis dekorkozmetikai termék kell miértne tehetné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!