Milyen sminkeket vehetnék egy 14 éves lánynak?
Én szempillaspirált vennék, esetleg szemceruzát, tust.
Alapozót, szájfényt, rúzst biztos nem, ha rossz színt választasz nem fogja használni.
Gondolom a sok maradi kőkorszaki pontoz le,akik ugy gondoljak,hogy 14 evesen meg nem kell sminkelni...:)
En leszrom ha lepontoznak,en mar 13 evesen sminkeltem finoman. De csak,hogy meg jobban kiboritsalak titeket,mar 5-6 evesen anyukam sminkescuccait loptam es amikor jott be a szobaba csak azt vette eszre,hogy ki vagyok kenve mint egy bohoc.:D Es kozmetikusnak keszulok. A veletlenek..:D
A kerdesre valaszolva pedig:) : lehet venni nappali hidratalo kremeket, primert,alapozot,szemhejtust,szempillaspiralt,szemoldok gelt/ceruzat/tollat, korrektort,szemhejpudert,pirositot,vilagos nude szinu ruzsokat( a matt a legmenobb most;) ) highlightert stb.:) tehat barmit.:) De fontos ,hogy rendesen mossa le minden este a sminket! Erre tokeletes a micellas viz,arctej ,tonik.
Nude szemhéjporok: barna, narancssárga, bronz, szürke, fehér stb.
Fekete szempillaspirál!
Pasztellrózsaszín vagy barackszínű rúzs vagy szájfény!
Ezek biztos jól jönnek majd, és sokmindenkinek jól is áll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!