Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen sminkeket vehetnék egy...

Milyen sminkeket vehetnék egy 14 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Azt szeretne. Köszönöm előre is a válaszokat?

2018. jan. 11. 19:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%

Én szempillaspirált vennék, esetleg szemceruzát, tust.

Alapozót, szájfényt, rúzst biztos nem, ha rossz színt választasz nem fogja használni.

2018. jan. 11. 19:24
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Szempillaspirál, szemöldökceruza, visszafogott színű szemhéjfesték, valamilyen színezett hidratáló...
2018. jan. 11. 19:25
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
Szempillaspiral, korrektor, szemoldokceruza/pomade
2018. jan. 11. 19:52
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Szempillaspiral, szemöldökceruza, szemceruza, szempillagöndörítő, egy nude szemfesték paletta, transzparens púder, szemhéjtus. Ezekkel a basic dolgokkal nem tudsz mellélőni, minden más olyan, hogy az árnyalatot nehéz kiválasztani, a megfelelő textúrát.
2018. jan. 11. 19:54
 5/11 anonim ***** válasza:
61%
Köszönöm a lepontozást, valóban szörnyű választ adtam, igen:D
2018. jan. 12. 08:31
 6/11 A kérdező kommentje:
4 és 5 válaszoló: Nem én pontoztalak le, nekem nagyon hasznos volt a válaszod én zöldet adtam.:)
2018. jan. 12. 16:31
 7/11 anonim ***** válasza:
70%

Gondolom a sok maradi kőkorszaki pontoz le,akik ugy gondoljak,hogy 14 evesen meg nem kell sminkelni...:)

En leszrom ha lepontoznak,en mar 13 evesen sminkeltem finoman. De csak,hogy meg jobban kiboritsalak titeket,mar 5-6 evesen anyukam sminkescuccait loptam es amikor jott be a szobaba csak azt vette eszre,hogy ki vagyok kenve mint egy bohoc.:D Es kozmetikusnak keszulok. A veletlenek..:D

A kerdesre valaszolva pedig:) : lehet venni nappali hidratalo kremeket, primert,alapozot,szemhejtust,szempillaspiralt,szemoldok gelt/ceruzat/tollat, korrektort,szemhejpudert,pirositot,vilagos nude szinu ruzsokat( a matt a legmenobb most;) ) highlightert stb.:) tehat barmit.:) De fontos ,hogy rendesen mossa le minden este a sminket! Erre tokeletes a micellas viz,arctej ,tonik.

2018. jan. 12. 17:28
 8/11 anonim ***** válasza:
47%
Ja es mindenkit felpontoztam en is!;)
2018. jan. 12. 17:29
 9/11 anonim ***** válasza:
64%
szempillaspirál, szemceruza, szemhéjfesték, visszafogottabb színű szájfény. Annyira már nem smink kategória, de én még a körömlakkot is ide sorolnám, szintén szolidabb színben.
2018. jan. 12. 21:28
 10/11 anonim ***** válasza:
56%

Nude szemhéjporok: barna, narancssárga, bronz, szürke, fehér stb.

Fekete szempillaspirál!

Pasztellrózsaszín vagy barackszínű rúzs vagy szájfény!

Ezek biztos jól jönnek majd, és sokmindenkinek jól is áll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2018. jan. 22. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!