Milyen sminkeket vegyek? Többi lent.
Full kezdő vagyok sminkelés terén eddig annyi volt a sminkelésem hogy néha alapozót felvittem kézzel majd korrektor a szemem alatt kis szempillaspirál és rúzs. Az alapozó ami nekem volt nem vált be se a szempillaspirál és ez a smink is olyan unalmas volt, most kéne újat vennem és változtatni, de tanácstalan vagyok...Kamasz vagyok ezért van pár apró pattim és mitesszerem, de nem nagyon vészes, alapjáraton a bőröm semmiképp nem mondható rózsaszínesnek, viszont nagyon sápadt, világos a bőröm. Eddigi alapózóimmal az volt a baj, hogy nehezen tudtam elkenni őket és nem is fedett túl jól és a szín sem stimmelt, nagyon sárga lett tőle a fejem (estée lauder volt mindkettő, de pontos nevet nem tudok) A szempilláim dúsak, közepesen hosszúak viszont nincs bennük semmi tartás, ív...
Huhh hosszú lett, elnézést lehet néhol zavarosan fogalmaztam, de annyira kezdő vagyok, hogy még a helyes megfogalmazás se megy ebben a témában
Nézz videókat youtube-on. Ha tudsz angolul, akkor inkább angolokat nézz, mert a magyarok elég gagyik. :D
Alapozó alá hidratálj rendesen, meg sminkszivaccsal dolgozd el. A szempilláidat göndörítsd be.
Én Catrice, Essence, Rival de Loop termékemet ajánlok, szerintem ezek megfizethetőek és jó minőségűek. Nekem nem jött be pl. a Miss Sporty.
Szempillákhoz göndörítő (ne félj tőle, nem fáj!), spirál. Szemhez tus, szemceruza (nem fekete, az csak kisebbíti a szemed, barnát ajánlok, de csak félig húzd ki vele a vízvonalad). Szemöldöködhöz színben passzoló por vagy ceruza, zselé nem szükséges. BB krém ha problémás a bőröd, korrektor, púder. Bronzosító vagy pirosító. Nude árnyalatú rúzsok ha szeretsz mindennapokra rúzst használni.
Alkalmakra szemhéjfesték vagy piros rúzs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!