Milyen táskát vegyek?

Figyelt kérdés
Nem akarok egy sima h&m eset mert annyi new yorker meg orsay meg hasonló táskám volt. Születésnapomra szeretném kérni most leszek 18.Gondolkoztam a Louis Vuitton neverfulljába mert annak a mérete es a formája nagyon tetszik. Szóval valami ilyesmit szeretnék, viszont mostanság észrevettem hogy nagyon sok lánynak van ilyen táskája ,szóval már nem akarok LVt. De tömeg táskát se mint a h&m és társai.
2017. aug. 21. 09:32
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Grafitszürke/fekete Puma hátizsák. Most 4000Ft a Hervisben. Majd divatolsz, ha eltartod magad. ;-)
2017. aug. 21. 10:32
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

#1😂😂de jót nevettem.

Amúgy azoknak az LV-knek a fele hamisítvány,nem telik azért annyi fiatal lánynak rá.Illetve ha már volt ilyen táskád,messziről kiszurod,hogy hamisítvány..Szóval ha eredetit szeretnél akkor nem lesz az olyan tömeg.

2017. aug. 21. 10:41
 3/4 anonim ***** válasza:
49%

Nagyon sok lqnynak van olyan taskaja?😂😂 max replika, ne naivkodj mar.

Te meg biztos, hogy nem fogsz 300ezres taskakat kapni kerdezo, ha eddig h&m felekben vasaroltal😀😀

2017. aug. 21. 11:18
 4/4 A kérdező kommentje:

Egyesnek üzenem hogy a felét én fizetem ha LV lesz mivel 3 nyàron át dolgoztam és tettem el a pénzt.

H&M azèrt vettem mert nem akartam ezt a keresett pénzt elkölteni még igy is lehet hogy tovább teszem félre.

2017. aug. 23. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!